«Austras balvas» pasniegšanas ceremonija un koncerts piektdien – arī LSM.lv tiešraidē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Mūzikas namā “Daile” piektdien, 15. novembrī, notiks “Austras balvas 2019” pasniegšanas ceremonija un nominantu koncerts. Balvas pasniegšanas ceremonijas ietvaros uzstāsies Ozols, Viņa, ''Astro’n’out'', ''Tribes Of The City'', Kashuks, Juuk un Lupa, pasākumu vadīs “Pieci.lv” ētera personības Aleksis Vilciņš un Linda Samsonova, savukārt par muzikālo noformējumu uzstāšanās starplaikos rūpēsies “Pieci.lv” dīdžejs un “Austras balvas” žūrijas loceklis Artis Volfs, paziņojumā medijiem informē organizatori.

Pasākums tiešraidē tiks pārraidīts “Latvijas Radio 5 – Pieci.lv” ēterā, kā arī videotranslācijā portālā LSM.lv, bet ikvienam interesentam ir iespēja to apmeklēt arī klātienē, piesakoties bezmaksas biļetei internetā.

Pasākuma organizatori atgādina, ka bezmaksas vietu skaits zālē ir stingri ierobežots, tāpēc ieteicams ierasties laicīgi. Ieeja pasākumā būs atvērta jau no plkst.19.00, savukārt koncerta sākums plānots 20.00. Uzvarētāja paziņošana gaidāma neilgi pirms 22.00.

Tāpat kā iepriekšējās balvas pasniegšanas reizēs, arī šogad “Austras balvai” nominēti desmit pašmāju mūziķu albumi, kas izdoti laika posmā no pagājušā gada 19. oktobrim līdz šī gada 18. oktobrim. Šogad nominantu sarakstā iekļuvuši sekojoši albumi:

Astro'n'out - "Multivitamīnu Multipaka"

Instrumenti - "Cilvēks"

Jāņa Ruņģa Klātbūtne - "Ārpus prātus"

Juuk - "Indulgenču tirgotāji"

Kashuks - "Lost Echo"

Lupa - "Sequences and Consequences"

Nikto - "Nikto"

Ozols - "Neona pilsēta"

Tribes of the City - "Rust and Gold"

VIŅA - "Mildas īstais vārds ir Zelma"

Lielākā daļa nominantu šovakar arī kāps uz skatuves “Austras balvas 2019” nominantu koncertā - to skaitā tādi mākslinieki kā Ozols, Viņa, ''Astro’n’out'', ''Tribes Of The City'', Kashuks, Juuk un Lupa. Koncerta noslēgumā tiks nosaukts albums, kas šogad ieguvis “Austras balvu”.

“Austras balvu” ieguvušais izpildītājs līdz ar koktēlnieka Daniela Vainovska darināto Austras koka statuju saņems biedrības "Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība” (LaIPA) balvu 1000 eiro turpmākajai karjeras attīstībai. Tāpat koncerta noslēgumā tiks pasniegta arī portāla “Delfi”  lasītāju simpātiju balva, kas dos iespēju par brīvu reklamēties portālā 1000 eiro  apmērā. Šīs balvas ieguvēju nosaka portāla lasītāji, kas pēdējās divas nedēļas varēja balsot par saviem favorītiem īpašā balsojumā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti