Atcelts maija beigās plānotais dzīvās elektroniskās mūzikas festivāls «Kontaktor»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

29. maijā Rīgā jau trešo reizi tika plānots dzīvās elektroniskās mūzikas festivāls ''Kontaktor'', ko rīko pašmāju sintezatoru ražotāji “Erica Synths”. Festivāla organizatori paziņojumā medijiem informē, ka saistībā ar koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izplatību Eiropā un ar to saistītajiem ierobežojumiem, visas 2020. gada festivāla norises tiek atceltas.

Šogad festivālā bija gaidāma daudzveidīga elektroniskā mūzika ar fokusu uz dažādu žanru deju un eksperimentālo mūziku, kopā pulcējot vairāk nekā divdesmit māksliniekus no visas pasaules. Papildus festivāla norisēm Rīgā šī gada aprīļa beigās tika plānota arī festivāla prezentācijas nakts Berlīnē, Vācijā, klubā ''Ohm'' sadarbībā ar elektronisko mūzikas instrumentu konferenci ''Superbooth''.

Festivāla organizatori norāda, ka šobrīd ir neiespējami prognozēt strauji mainīgās situācijas attīstību un tās ilgtermiņa ietekmi uz ekonomisko situāciju, tāpēc festivālu lemts atcelt un trešo tā izlaidumu plānot 2021. gadā.

Taču tiklīdz situācija stabilizēsies un tiks atcelti publiskus pasākumus un starptautisko mobilitāti ietekmējošie noteikumi, ''Erica Synths'' turpināšot pasākumu sēriju ''Erica Synths Garage''. Pasākuma sērijas mērķis ir aktualizēt dažādu starpžanru dzīvo elektronisko mūziku.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti