Atcelta Lenija Kravica uzstāšanās Tallinā, Viļņā un Minskā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

28. oktobrī paredzētais Lenija Kravica koncerts Tallinā ir atcelts. Slimības dēļ mūziķis spiests atcelt savu uzstāšanos arī Viļņā un Minskā. Pašreiz noris darbs pie jaunu koncertu datumu apstiprināšanas, lai jau drīzumā varētu paziņot jaunu uzstāšanās laiku, lsm.lv pavēstīja Kravica koncertu rīkotāji, aicinot biļetes saglabāt, jo tās būs derīgas jaunajā norises datumā.

Biļešu īpašniekiem, kas iegādājās internetā e-biļetes, uz reģistrācijas laikā norādīto e-pastu tiks nosūtīta naudas atgriešanas forma. Pēc tās aizpildīšanas un nosūtīšanas uz “Ticketpro” e-pastu [email protected] nauda tiks pārskaitīta uz pircēja kontu, no kura tika veikts maksājums par biļetēm. Savukārt tiem, kas biļetes iegādājās biļešu tirdzniecības kasēs, jāsazinās ar SIA “Ticketpro Baltics”, rakstot uz e-pastu [email protected].

Nauda par biļetēm tiks pārskaitīta uz klienta norādīto kontu 15 darba dienu laikā, sola koncerta rīkotāji.  “Ticketpro Baltics” atgriež naudu par tām biļetēm, kas iegādātas “Ticketpro Baltics” tirdzniecības vietās vai interneta veikalā ticketpro.lv.

Biļešu uzpirkšana turpināsies līdz 2015. gada 31. janvārim.

Kā iepriekš vēstīts, Kravicam bija paredzētas uzstāties Tallinā, Viļņā un Minskā jaunākā albuma "Strut" popularizēšanas turnejas laikā, koncertā izpildot gan jaunāko materiālu, gan savus lielākos hitus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti