Rīta Panorāma

Spānijā stingrāk regulēs attālināto klientu apkalpošanu

Rīta Panorāma

Intervija ar Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas valdes priekšsēdētāju Valtu Ābolu

DAGAMBA svētdien uzstāsies Ņujorkā Time Square atbalsta koncertā Ukrainai

Atbalstot Ukrainu, grupa «Dagamba» uzstāsies Ņujorkas Taimskvērā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Maijā grupa "Dagamba" viesojās ASV, lai piedalītos vairākos koncertos Ukrainas atbalsta programmā "#WeStandWithUkraine". 5. jūnijā mūziķi kāps uz skatuves pasaules krustcelēs – Ņujorkas Taimskvērā, informēja mūziķu pārstāvji.

Grupa maijā koncertēja Sanfrancisko, Sietlā un Maiami, un koncertos piedalījās arī ukraiņu popmūzikas zvaigznes. Latviešu grupai tika uzticēts gods noslēgt koncertus ar ukraiņiem svarīgiem un nozīmīgiem skaņdarbiem, kā arī skaņdarbiem no grupas "Dagamba" repertuāra. Koncertos līdz šim saziedotas ievērojamas naudas summas ukraiņu atbalstam.

Pēc tūres grupa saņēma vairākus uzaicinājumus atgriezties ASV, un viens no tiem realizēsies jau 5. jūnijā, kad "Dagamba" Ņujorkas Taimskvērā uzstāsies līdzās ievērojamiem klasiskās mūzikas pārstāvjiem, Metropolitēna opernama un vēl citu mākslas jomu zvaigznēm, piemēram, arī Holivudas aktieru pārim Eštonam Kačeram un Milai Kunisai, kuri ir ļoti aktīvi Ukrainas atbalsta kampaņu rīkotāji un dalībnieki, norādīja mūziķu pārstāvji.

Koncerts būs skatāms arī tiešsaistes režīmā interneta platformā "YouTube", un pēc Latvijas laika "Dagamba" uzstāsies ap pulksten diviem naktī uz pirmdienu. Pasākumam izveidota arī mājaslapa internetā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti