ASV poproka grupa «OneRepublic» novembrī uzstāsies Rīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

“Arēnā Rīga” 14. novembrī ar koncertu atgriežas ASV poproka grupa “OneRepublic”. Hitu “Stop and Stare”, “Counting Stars”, “Secrets”, “Good Life”, “Wanted”, “I Lived”, “If I Lose Myself”, “Rescue Me”, “Kids” un “Apologize” izpildītāji sniegs "iespaidīgu vismaz pusotru stundu garu priekšnesumu", medijus informē organizatori.

Pirms sešiem gadiem atvadoties no skatītājiem, grupas līderis Raiens Teders teicis: "Es apsolu, ka tad, kad mums būs jauns albums, jauna tūre un jauns apģērbs, mēs atbrauksim uz Rīgu vēlreiz."

Kopš iepriekšējā koncerta Rīgā iznācis viens studijas albums, un nākamo plānots izdot šajā pavasarī.

Par grupu:

Grupu "OneRepublic" ASV pilsētā Kolorādospringsā 2002. gadā nodibināja bijušie skolasbiedri – solists, multiinstrumentālists un galvenais dziesmu autors Raiens Teders un ģitārists Zaks Filkinss. Pašreizējo sastāvu bez viņiem vēl veido ģitārists Drū Brauns, basists un čellists Brents Kacls, bundzinieks Edijs Fišers un taustiņistrumentālists Braiens Willets.

2007. gadā producents Timbalends kompilāciju albumā iekļāva savu "OneRepublic" kompozīcijas “Apologize” versiju. Dziesma 16 valstīs ierindojās pirmajā vietā, kas veicināja grupas debijas albuma "Dreaming Out Loud" panākumus.

2009. gada albumā “Waking Up” iekļauti hiti “All The Right Moves” un “Secrets”. Savukārt trešajā albumā “Native” (2012) tiem pievienojās “Counting Stars”, “Feel Again”, “If I Lose Myself” un “Something I Need”.

Līdz ar 2016. gadā iznākušais albums "Oh My My" iezīmē grupas stilistikas maiņu no klasiskiem poproka hitiem uz daudzpusīgāku skanējumu. Albums ar hitiem “Wherever I Go”, “Kids” un “Let's Hurt Tonight” sasniedza līdz šim augstāko – trešo – vietu ''Billboard'' topā.

Par jaunāko albumu "Human" zināms, ka to paredzēts laist klajā šopavasar un tajā būšot iekļautas jau agrāk izskanējušās kompozīcijas “Rescue Me” un “Wanted”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti