Rīta Panorāma

Mākslinieka Mārtiņa Heimrāta spēle ar vārdu "BET"

Rīta Panorāma

Intervija ar Ritvaru Jansonu par prezidenta vēlēšanām

"Astro"n"out" izdod singlu "Agrāk" un izsludina "Multitūri"

«Astro’n’out» izdod singlu «Agrāk» un izsludina «Multitūri»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Grupa “Astro’n’out” otrdien nākusi klajā ar jauno singlu “Agrāk” un izsludina rudenī gaidāmā albuma “Multitūri”, informēja grupas pārstāve Aļona Ivanova.

“Agrāk” ir jau trešais singls no rudenī gaidāmā sestā studijas albuma “Multivitamīnu Multipaka”. Dziesma tapusi, iedvesmojoties no astoņdesmito gadu disko hitiem, pavēstīja Ivanova. Gan skanējumā, gan tekstā esot saklausāmas atsauces uz agrākā laika varoņiem.

“Bieži vien mums šķiet - agrāk bija labāk, agrāk bija vienkāršāk, un vispār zāle bija zaļāka. Arī uz sevi skatoties - kādreiz daudz vairāk sapņojām, ticējām, ka viss ir iespējams. Pieaugušo pasaule pārsteidz ar to, ka naudu pelnīt nav tik viegli, kā arī rodas jautājums, pa kuru laiku tā pieaugušo pasaule vispār ir jau klāt! Bet, objektīvi paskatoties uz sevi, saproti, ka nekur jau tālu prom no sevis tāpat neesi aizgājis. Sirdī gan “agrākais tu” gan “šodienas tu” joprojām esat kopā,” par dziesmu stāstīja grupas soliste Māra Upmane-Holšteine.

Dziesma tapusi pirms gada grupas radošajā nometnē Raunā, dziesminieka Mikus Frišfelda rezidencē. Tās producents tāpat kā abiem iepriekšējiem jaunā albuma singliem “Dejot trakāk” un “Multivitamīnu multipaka”, ir DJ Rudd, kurš ir arī jaunā singla līdzautors. 


Jaunais albums pie klausītājiem nonāks oktobrī. Ivanova norādīja, ka tas pavērs jaunu šķautni “Astro'n'out” skanējumā - enerģisks, dejisks, ar aktuālu popa skanējumu, bet ies roku rokā arī ar to grupas šķautni, kas meklē atbildes uz eksistenciāliem jautājumiem un nebaidās muzikāli eksperimentēt un vedināt uz pārdomām. “Multivitamīnu Multipaka” ir nosaukums, kas simbolizē muzikālo košumu un dažādību, kuru varēs sajust arī koncertos.

“Multitūres” koncerti gaidāmi:

  • 12.10. Kultūras centrā “Siguldas devons”
  • 19.10. Alūksnes Kultūras centrā  
  • 27.10. koncertzālē “Lielais dzintars” Liepājā
  • 10.11. Jelgavas Kultūras centrā
  • 29.11. koncertzālē „Palladium”, Rīgā 
  • 01.12. Vidzemes koncertzālē “Cēsis”
     
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti