Rīta Panorāma

Pasaulē nāk apdraudēto nīlzirgu mazulis

Rīta Panorāma

Latvijā izstrādā jauna veida audio pastiprinātāju ģitārai

Latgaliešu mūzikas festivāls "Muzykys skrytuļs" notiks digitāli

Astotais latgaliešu mūzikas festivāls «Muzykys skrytuļs» notiks tiešsaistē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Festivāls tiešraidē – jauna realitāte, ko noteikusi jaunā situācija ar drošības pasākumiem, ierobežojot Covid-19 izplatību. Viens no šādiem festivāliem ar nosaukumu “Muzykys skrytuļs” notiks jau sestdien, 25. jūlijā.

Astotais latgaliešu mūzikas festivāls sākotnēji bija plānots Daugavpils novada Līksnā, un bija iecerēts, ka tas notiks trīs dienu garumā. Kā sarunā ar LTV raidījumu “Rīta Panorāma” pastāstīja festivāla rīkotāju pārstāvis Juris Viļums, daļēji lēmumu par formāta maiņu pieņemt mudinājis arī apsvērums, ka nebūs iespējams piesaistīt festivālam sākotnēji plānoto finansējumu. Digitāli festivāls notiks pirmo reizi, tas sāksies 25. jūlijā plkst. 16.00 tiešsaistē ''Facebook'' tīklā.

“Ņemot vēra, ka mūsu festivāla galvenais mērķis ir, lai būtu pēc iespējas vairāk latgaliešu mūzikas dažādos stilos – pops, roks, reps, regejs, džezs – mēs tikai priecājamies, ka mūziķi piekrīt festivālā piedalīties un piedalās arī ar jaunām dziesmām,”  teica Viļums.

Otrs nosaukums festivālam ir “Krāt var ne tikai naudu”  - krāt var pozitīvas emocijas, draugus, labas atmiņas un citas labas lietas. Festivāls vienmēr bijis nekomerciāls, jo ieejas maksa tajā nekad nav bijusi. Šogad ar digitālās platformas palīdzību festivāls kļūst vēl plašāks.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti