Arstarulsmirus 1.septembrī publisko dziesmu «Mācos mācīties»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Mūzikas producents un izpildītājs Arstarulsmirus - iepriekš zināms kā Gustavo - pēc gandrīz trīs gadu pauzes 1.septembrī publisko jaunu dziesmu singlu "Mācos mācīties".

"Šodien, 1.septembrī, viss, ko es gribēju jums pateikt, ka šis datums ir tikai simbols. Patiesībā mēs mācāmies ik dienu. Ik kustību mēs veicam - mēs gūstam jaunu pieredzi, un ar to mēs kļūstam pieredzes bagātāki un iepazīstam sevi vairāk," uzrunājot klausītājus radio "Pieci.lv" ēterā, 1.septembrī norādīja Arstarulsmirus.

Jaunais skaņdarbs ir pirmais vēstnesis no izpildītāja topošā albuma "Vēlējuma dziesmas", kuru plānots izdot 2017.gadā.

Kā intervijā "Pieci.lv" atklāj Arstarulsmirus, "Mācos mācīties" ir pirmais viņa publiskotais skaņdarbs pēc trīs gadu pārtraukuma.

Dziesma "Mācos mācīties" ir izvēlēta par jaunās mācību satura platformas "SOMA" oficiālo identitātes muzikālo kompozīciju.

Iepriekš Arstarulsmirus muzicējis ar skatuves vārdu Gustavo, līdzšinējās karjeras laikā izdevis četrus solo albumus, producējis grupas "Prāta vētra" albumu "Tur kaut kam ir jābūt" un sniedzis koncertus, kuros tika pulcēti vairāki desmiti tūkstoši cilvēku klausītāju. Gustavo bija ir viens no hiphopa žanra celmlaužiem Latvijā, 2013.gadā paziņojot par projekta ''Gustavo'' noslēgumu. Tam sekoja darbs pie jauna materiāla, kas žanra ziņā raksturojams kā melodiskas, līdzi dziedamas dziesmas, kas saturiski pauž sirsnīgu, cieņpilnu attieksmi pret sevi, līdzcilvēkiem, kā arī tieksmi uz iekšēju pilnveidošanos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti