Rīta Panorāma

Intervija ar Kristīni Carjovu un Kristapu Lūkinu

Rīta Panorāma

DAGAMBA rīko pirmo crossover mūzikas festivālu Baltijā skatītājiem laivās

Tenoru trio. Arrivederci Roma – šovakar Mežaparka Zaļajā teātrī

«Arrivederci Roma» – LNOB tenoru trio aicina uz atkalsatikšanos Mežaparkā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Latvijas Nacionālā opera un balets (LNOB) aicina skatītājus izbaudīt divus piektdienas vakarus brīvdabas koncertos Mežaparka Zaļajā teātrī – 10. jūlijā notiks koncerts “Tenoru trio. Arrivederci Roma”, bet 17. jūlijā “Cantando y amando”, kurā uzstāsies mecosoprāns Ilona Bagele.

Gaidāmā atkalsatikšanās ar klausītājiem liek uztraukties kā pirms konservatorijas eksāmena, atzīst LNOB solists Mihails Čuļpajevs. Taču tas ir patīkams satraukums.

“Ļoti liels prieks atkal visiem satikties. Pat īstenībā tāds mazliet bērnišķīgs un nerātns. Man liekas, ka tas nerātnums arī piestāv šai programmai – tā ir vasarīga,” uzsver LNOB solists Juris Vizbulis.

Mūziķi ir nocietušies un ļoti gaida publiku un skatītājus, atzīst LNOB solists Raimonds Bramanis:

“Mēs gribam viņiem sniegt savu sakrāto enerģiju un gribam arī saņemt pretī publikas uzmanību un enerģiju.”

Tenoru trio koncertā “Arrivederci Roma” Mežaparka Zaļajā teātrī dzirkstīs šampanietis – tas būs muzikāls un enerģisks satikšanās prieks, jo operdziedātāji nav koncertējuši vairāk nekā trīs mēnešus.

Tenori Mihails Čuļpajevs, Juris Vizbulis un Raimonds Bramanis ir spilgti dziedātāji, kuriem kustība dziesmas laikā burtiski laužas ārā. Arī slaveno operu āriju Andreja Puškareva aranžijas ir neparastas – tajās ieskanas arī džeza ritmi.

Koncertā tenorus pavadīs saskanīgs ansamblis ar augstu profesionalitāti: Ilze Ozoliņa (klavieres), Svetlana Okuņa (vijole), Inga Ozola (čells), Inita Āboliņa (akordeons), Mareks Auziņš (kontrabass) un Ivars Kalniņš (sitaminstrumenti).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti