Rīta Panorāma

Pavāres Līvas Jermacānes ābolu kūka

Rīta Panorāma

Intervija ar Vides risinājumu institūta vadošo pētnieku Daini Jakovelu

Alternatīvās kamermūzikas festivāls "Sansusī" publiku izaicina Rīgā

Armands Siliņš: «Sansusī» vienmēr izaicina skatītājus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Alternatīvais kamermūzikas festivāls "Sansusī" aicina parunāt, ieraudzīt, padomāt un paklusēt trešajā pilsētas koncertā "Vakars Rīgā", kas notiks 27.oktobrī no plkst.19.00. Norises vieta "Krūmu Krasti" (Rīgā, Lejupes ielā 9) - jaunatklāta vieta kultūras pasākumu norisēm. Kā saka festivāla un šī pasākuma rīkotājs, dziedātājs Armands Siliņš, "Sansusī" vienmēr ir izaicinājis skatītājus.

"Viss sākas ar to, ka kamermūzika vispirms jāklausās, guļot teltī, kas akadēmiskai publikai ir diezgan liels izaicinājums," festivāla noskaņu raksturo Armands Siliņš.

Šoreiz pasākumā Rīgā - apmeklētāju priekam koncerts “XXI", kurā muzicēs Eni Nael (klavesīns, Igaunija), Guntis Kuzma (klarnete), Nadīna Zapacka (flauta), Guntars Freibergs (sitaminstrumenti) un festivāla lieldraugs Ēriks Kiršfelds (čells). Programmā arī šīgada festivālam rakstītais Jāņa Petraškēviča jaundarbs "Music in four stages".

Vakara gaitā šī gada festivāla noskaņā būs iespēja atgriezties ne tikai muzikālā ziņā, bet arī caur Toma Harjo video īsfilmu un Dan Le Man ķermenisko komēdiju. Vakara noslēgumā neiztikt bez pianistu kautiņa bāros (kur netrūks arī gardas maltītes no “Terapijas"), kurus samierināt manīsies dzejnieks Valters Dakša, kā arī “Divdesmit minūšu diskotēka", kuru virsvadīs Viestarts Gailītis. Ja pēkšņi nebūs atvasaras, siltas drēbes noderēs.

Nākamgad - piekto gadu pēc kārtas, kā jau ierasts - augusta otrajā nedēļā alternatīvais kamermūzikas festivāls "Sansusī" notiks Aknīstes novada brīvdienu mājā "Susēja".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti