Kultūras ziņas

Beļģu un latviešu māksla "Rīgas biržā"

Kultūras ziņas

Pirmoreiz Latvijā - Inuītu filmu dienas

LTV pievienojas labdarības akcijai

«Arēna Rīga» notiks labdarības koncerts «Cerību un spēku meklējot» (papildināts)

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Pieminot bojāgājušos un cietušos 21.novembra traģēdijā, "Arēnā Rīga" 29.novembrī pulksten 21 norisināsies labdarības koncerts "Cerību un spēku meklējot"

/Papildināts ar R.Paula teikto/

"Ziedot.lv" un MTG TV organizētajā labdarības koncertā piedalīsies dažādi mūziķi un mākslinieki – Inese Galante, Intars Busulis, Lauris Reiniks, Jānis Stībelis, Aija Andrejeva, Veronika Plotņikova, Marija Naumova, Ilona Bagele, Sergejs Jēgers, Karīna Tropa, Vineta Elksne, Ieva Kerēvica, Liene Šomase, Olga Rajecka, Igo, Dons, Ivo Fomins, Ainārs Virga, Marts Kristians Kalniņš, Dainis Skutelis, Andris Ērglis, Kārlis Būmeisters, Uldis Marhilevičs, Antra Stefecka, Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris, grupa "Dzelzs vilks", "Melo M", "Musiqq", "PeR", "A-Eiropa", Rihards Zaļupe, koris "Maska", Zelta koris.

Uz skatuves kāps arī komponists Raimonds Pauls.

„Pēdējā laikā mums iestājusies pilnīgi traka melnā strīpa. Nesen nomira mans labs draugs Harijs Spanovskis, tagad šis... Par daudz nelaimes gadījumu. Šī ir milzīga katastrofa un traģēdija, nezinu, ko mēs kā mākslinieki varam palīdzēt. Vienīgais ir šie labdarības pasākumi, kur mēs varam dziedāt un spēlēt cerībā, ka ļaudis ziedos kādus līdzekļus, bet tik un tā mēs mirušos vairs augšā neuzcelsim... Tāpēc jācer, ka tie, kas par to atbild, izdarīs vismaz kaut kādus slēdzienus. (..) Bet mēs sanāksim - operas mākslinieki, nopietnais, vieglais žanrs, un darīsim, ko mākam. Dievs dod, lai tas aiziet līdz cilvēku sirdīm un mēs vismaz kaut ko labu esam izdarījuši," sacīja Maestro Pauls.

Raimonds Pauls
00:00 / 01:09
Lejuplādēt

Kā norāda koncerta rīkotāji, veidojot 21.novembra traģēdijas piemiņas koncertu "Cerību un spēku meklējot", saskārušies ar milzu atsaucību no iesaistīto cilvēku puses un neviens nav palicis vienaldzīgi malā. Mūziķi, koncerta rīkotāji, norises vietas nodrošinātāji "Arēna Rīga", dažādi mediji, pasākuma producenti, režisori, tehniskie darbinieki un daudzi citi – it visi atsaukušies un brīvprātīgi iesaistījušies šī pasākuma rīkošanā.

Visi ieņēmi no koncerta biļešu iegādes tiks ziedoti labdarībai.

LTV1 29. novembrī nodrošinās Zolitūdes traģēdijas upuru tuviniekiem un cietušajiem veltītā labdarības koncerta „Cerību un spēku meklējot" tiešraidi no „Arēnas Rīga". 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti