Ar uzstāšanos Kalnciema kvartālā koncertēt atsāk grupa «Lādezers»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

6. jūnijā Kalnciema kvartālā uzstāsies latviešu rokmūzikas veterāni – grupa “Lādezers”, informēja Kalnciema kvartāla pārstāvji. Grupa “Lādezers” nepiedzimst vai kārtējo reizi neatdzimst – tā vienkārši ir ar savām dziesmām. Atdošanās ikvienam brīdim ir grupas pamats un reizē aktualitāte. Grupu iesildīs DJ Monsta ar īpašo programmu no "Dabas koncertzāles". Ieeja no plkst. 19.00 bez maksas.

Koncertu papildinās izsmalcinātie itāļu vīni no Kalnciema kvartāla vīnu&kafe veikala un, protams, būs iespēja ieturēt maltīti pie kāda no “Street Food” festivāla dalībniekiem tepat Kalnciema kvartālā.

Pagājuši 14 gadi kopš Lādezera pēdējā albuma „ZemŪdenNes”. Šobrīd grupa strādā pie jauna studijas albuma un sāk koncertdarbību. Pavisam drīz sekos arī jauno dziesmu pirmizrāde, bet jau šobrīd pirmais skaņdarbs “Kā man laiku apvaldīt” uzsāk savu ceļu Latvijas radio stacijās. 

Spēlēt “Lādezera” mūziku šodien koncertā ir kā nopietna pārbaude, vai dziesmas dzīvo ilgu mūžu un to aktualitāte nemainās. Tomēr būtiski, ka mūziķi ņem vērā laiku un jauno dziesmu skanējumā to ļoti labi var saklausīt. Dažas lietas paliek nemainīgas. “Lādezera” dominance vai lielais uzsvars ir ģitārroks un dzeja, tātad ideja vai vēsts, kuru mūziķiem liekas svarīgi nodot klausītājiem.

Grupas sastāvā ir Aigars Voitišķis (dziesmu rakstnieks), Ingus Ulmanis (solists, dziesmu rakstnieks un mūzikas producents), Anete Kozlovska (soliste, dziesmu rakstniece), Roberts Rasa (bass), Anrijs Grinbergs (sitamie instrumenti, mūzikas producents)
.
Koncertu atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments un Lielvārdes alus. Norises vieta – Kalcniema iela 35, Rīga.
 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti