Ar unikālu 360 grādu šovu Rīgā uzstāsies «Muse»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Šovasar Rīgā uzstāsies viena no mūsdienu ievērojamākajām koncertgrupām "Muse" un sola sniegt vēl nepieredzētu 360 grādu šovu, skatuvei atrodoties zāles vidū. Koncerts notiks 16.jūnijā "Arēnā Rīga".

Pasaules koncertturneja "Drones", kuras laikā "Muse" uzstāsies Rīgā, ir viens no iespaidīgakajiem šoviem mūzikas industrijas vēsturē. Grupa, kas ir slavena ar sarežģītiem un iespaidīgiem priekšnesumiem, jauno turneju raksturo kā iespaidīgāko pieredzi, kādu "Muse" fani līdz šim guvuši. Skatuves dizains un koncerta konfigurācija dos iespēju klātesošajiem iegūt nepieredzētu 360 grādu muzikālo un vizuālo baudījumu.

Pēc vairākiem koncertiem, kuri iezīmēja jauno turneju, "Drones" jau nodēvēts par labāko šovu grupas pastāvēšanas laikā. "Episki", "satriecoši", "ambiciozi" - tie ir tikai daži no slavinošajiem epitetiem, ko starptautiskā prese veltījusi grupas jaudīgajiem koncertiem. "The Guardian" nodēvējis "Muse" šovu par "apdullinošu un žilbinošu", bet "New York Times" raksta: "Neizsīkstoša attīstība, kurinot enerģijas līmeni aizvien augstāk un augstāk, pārspējot jebkuras muzikālās un vizuālās gaidas!"

"Tā ir mūsu versija par leģendāro "Pink Floyd" turneju "The Wall"," intervijā atzīst solists Mets Belamijs. Virs skatuves, kas atradīsies "Arēnas Rīga" vidū, gaisā ar īpašas tehnikas palīdzību tiks nodrošināti 16 lidojoši objekti, kas simbolizēs dronus. Tos papildinās milzīgi projekcijas ekrāni, attēlus nodrošinot ar jaunākās paaudzes filmēšanas tehniku un modernākajiem 3D kustību sensoriem.

Šova laikā vizualizācijas precīzi seko grupas dalībnieku kustībām. Vairākas 3D kameras filmē iespaidīgo skatuvi, bet katram grupas dalībniekam ir pievienoti sensori, kas, tverot viņu kustības, novirza informāciju speciālai programmai, kura savukārt jau tālāk uz ekrāniem ģenerē grafiskos attēlus. Animācija atbild uz grupas dalībnieku kustībām tāpat kā video spēles laikā, reaģējot ik reizi, kad viņi grasās lēkt vai skriet apkārt skatuvei. Turklāt tas dod iespēju "Muse" ar savām kustībām kontrolēt ne tikai vizuālo informāciju uz ekrāniem, bet pat skaņu.

Koncertējot uz skatuves arēnas centrā, mūziķu uzstāšanās būs vērojama no visām pusēm. "Uzmanieties, jūsu smadzenes var pārkarst!" brīdina mūzikas apskatnieki, raksturojot koncertturnejas "Drones" pirmos iespaidus. "Jā, tas būs neaptverami jaudīgi, sagotavojieties nokļūt episkā kinematogrāfiskā darbā, kura aktieri būsiet jūs paši, bet mēs - režisori," stāsta Mets Belamijs.

Biļetes uz "Muse" šovu būs pieejamas no pirmdienas, 22.februāra.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti