Ar singlu «Siekala» latviešu mūzikā sevi piesaka dziedātāja Būū

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Ar singlu “Siekala” latviešu mūzikā sevi ar pseidonīmu Būū piesaka jauna dziedātāja Ilze Fārte, informēja mūziķes pārstāvji.

Kā skaidrots dziesmas pieteikumā, debijas darbs ir "par tiem, kas ir mēģinājuši sarauties, lai miermīlīgi iekļautos sabiedrībā."

“Pirms pandēmijas ierobežojumiem es bieži spēlēju koncertus klubos un man nācās saskarties ar dažām situācijām, kuras mani tik ļoti nobiedēja, ka sāku, pašai nemanot, sarauties, lai paliktu neredzama – kāpjot uz skatuves ģērbos neuzkrītoši, pārstāju lietot kosmētiku, baidījos būt komunikabla un sievišķīga, lai neradītu liekas problēmas. Šī dziesma pie manis atnāca kā atgādinājums, ka nevienam nebūtu sevi šādi jāmaina. Cienot vienam otru, ikkatrs var būt brīvs savās izpausmēs,“ par dziesmu sacīja dziedātāja.

Savukārt neparastais pseidonīms radies nejauši. Mūziķe skaidroja: “Man tas iekrita galvā un tur arī palika. Man patīk, ka katrs cilvēks vārdu “Būū” saprot pa savam, un es gribēju, lai mans vārds ir tikpat daudznozīmīgs, cik mainīgs var būt cilvēks.”

“Siekala” ir tapusi sadarbībā ar producentu Armandu Varslavānu ir ievads turpmākajai Būū radošajai darbībai gan mūzikas rakstīšanas un izpildīšanas, gan video satura radīšanā mākslinieces jaunajā "Youtube" kanālā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti