Ar Raimonda Paula jubilejas koncertu atklās «Jūrmalas festivālu»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Ar pieciem koncertiem norisināsies septītais “Jūrmalas festivāls”. 27. jūlijā pulksten 20.00 Dzintaru koncertzālē festivāls tiks atklāts ar Raimonda Paula 85. jubilejas koncertu “Ceturtais vilnis”, kurā skanēs populāras un klausītāju iemīļotas Paula dziesmas, informēja rīkotāji.

Pats Maestro sev raksturīgajā, mazliet ironiskajā veidā teic, ka “šā pasākuma zemteksts būs “atgriešanās”. Ceru, ka jūs saprotat, kas ar to domāts”.

Klausītājiem būs iespēja vienā koncertā dzirdēt Intaru Busuli, Daumantu Kalniņu, Zigfrīdu Muktupāvelu, Laimu Vaikuli, Anci Krauzi, Dināru Rudāni, Aiju Vītoliņu, Agnesi Rakovsku, Veroniku Plotņikovu, Žoržu Siksnu, Normundu Rutuli, grupas “Credo” un “Remix”, Latvijas Radio bigbendu, “Sinfonietta Riga” stīgu grupu un citus māksliniekus.

Koncertā skanēs zināmākie Raimonda Paula mūzikas hiti un melodijas no kinofilmām.

“Jūrmalas festivāla” programmā piecos koncertos varēs dzirdēt goda mākslinieku, operdziedātāju Aleksandru Antoņenko kopā ar Latvijā un pasaulē atzītiem māksliniekiem Raimondu Paulu, Kseniju Sidorovu, Ivetu Apkalni, Zandu Švēdi, Intaru Busuli, Laimu Vaikuli, Daumantu Kalniņu, Dināru Rudāni, Latvijas Radio Bigbendu, "Sinfonietta Rīga", Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri, diriģentiem Aināru Rubiķi un Andri Pogu.

Koncertu apmeklētājiem būs jāuzrāda sadarbspējīgu vakcinācijas vai Covid-19 izslimošanas sertifikāts, kā arī personu apliecinošs dokuments.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti