Ar koncertu Latvijas Radio 1.studijā sāksies «Art of Riga Jazz» koncertsērija

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Ar koncertu Latvijas Radio 1 studijā 26.oktobra vakarā sāksies džeza mūzikas koncertu un meistarklašu sērija "„Art of Riga Jazz”. Koncertā uzstāsies amerikāņu ģitārists Rūzvelts Koljērs (Roosevelt Collier).

Nākamajos koncertos 15. un 16. novembrī Latvijas Radio viesosies viesosies amerikāņu komponists un ģitārists Čārlijs Hanters (Charlie Hunter) kopā ar vokālisti Lūsiju Vudvordu (Lucy Woodward), bet sēriju noslēgs starptautiskas a cappella grupas "Accent" koncerts kinoteātrī „Splendid Palace”.

Ar koncertu Latvijas Radio 1.studijā sāksies "Art of Riga Jazz" koncertsērija
00:00 / 00:22
Lejuplādēt

Kā intervijā Latvijas Radio 3 "Klasika” pastāstīja koncertsērijas rīkotājs Māris Briežkalns, koncertos uzstāsies mūziķi, kuri Latvijā iepriekš nav viesojušies.

"Pirmais no tiem būs Rūzvelts Koljers, labs „steel” ģitāras mākslinieks. Latvijā šis instruments ir ļoti maz sastopams. Cik esmu uzzinājis, ir tikai divi ģitāristi, kuri mēģina šo instrumentu spēlēt. Man liekas, ka tas būs interesanti arī publikai, jo tas ir jāredz. Tas ir ģitārveidīgs instruments ar pedāļiem un ļoti bagātīgu skanējumu," teica Briežkalns. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti