Ar īpašu koncertu Rīgā atgriezīsies Stings

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Ar īpašu koncertu “Sting: My Songs” nākamvasar Rīgā atgriezīsies 16 ''Grammy'' balvu ieguvējs, grupas “The Police” dalībnieks un solomākslinieks  Stings. Koncerts notiks ''Arēnā Rīga'' 10. jūnijā. Biļetes publiskajā tirdzniecībā būs nopērkamas no 17. decembra “Biļešu servisa” tīklā. 

Tikai ''FBI'' un ''Positivus'' koncerta kluba biedri, izmantojot īpašo kodu, varēs iegādāties biļetes pirmie jau 14. decembrī, informēja koncertaģentūras “FBI” pārstāvji.

“Sting: My Songs” koncertturneja būs dinamisks šovs, kurā skanēs mākslinieka publikā iemīļotākās dziesmas atainojot viņa daudzpusīgo karjeru. Koncertā varēsim dzirdēt tādas iemīļotās dziesmss kā “Englishman In New York,” “Fields Of Gold,” “Shape Of My Heart,” “Every Breath You Take,” “Roxanne,” “Message In A Bottle” un daudzas citas, izpildot kopā ar elektronisku roka grupu.

Stings ir komponists, dziedātājs, dziesmu autors un aktieris, kurš guvis atzinību šajās jomās, taču viņš vienmēr ir jaunu vēsmu meklējumos. Stings piedzima Ņūkāslā Anglijā, bet 1977. gadā pārcēlās uz Londonu, kur kopā ar Stjuartu Koplendu un Endiju Sammersu nodibināja grupu "The Police". Grupa izdeva piecus albumus, ieguva sešas "Grammy" balvas un 2003. gadā tika uzņemta Rokenrola slavas zālē.

Biļetes uz Stinga koncertu'' Arēnā Rīgā'' 2019. gada 10. jūnijā publiskajā pārdošanā nonāks 17. decembrī plkst. 10.00, un tās varēs iegādāties “Biļešu servisa” kasēs un interneta vietnē. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti