Ar debijas minialbumu sevi piesaka jaunā dziedātāja Loreta Reide

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

27. maijā ar debijas minialbumu “Ieroči” sevi piesaka jaunā dziedātāja Loreta Reide un līdzās publisko arī otro singlu un videoklipu, kas ir albuma tituldziesma “Ieroči” – dziedātājas duets kopā ar Klāvu Ozolu, medijus informē mūziķes pārstāvji.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Minialbums “Ieroči” tika sarakstīts 2019. gada rudenī un atspoguļo jaunās dziedātājas izjūtas un novērojumus par apkārt notiekošo. Dziesmu līdzautore ir dziedātāja Agnese Rakovska, bet producents – Kaspars Ansons.

Plašāka auditorija Loretu Reidi iepazina šī gada janvārī ar pirmo albuma singlu – dziesmu “Zāles”.

“Ideja par albumu radās manam mūzikas draugam Agnesei Rakovskai, kura ākstoties teica: “Ja tu pusgada laikā uzraksti labu minialbumu, tev varbūt būs iespēja iesildīt “Triānas parka” koncertu.” Šie vārdi mani motivēja. Īsā laika posmā tapa daudz dažādu dziesmu, no kurām palika četras labākās – “Zāles”, “Mēness aptumsums”, “Brūk mana pils” un “Ieroči”, kas ir arī albuma nosaukums. Man, jaunai, 15-gadīgai māksliniecei, ir milzīgs gods strādāt ar tādiem pieredzējušiem mūziķiem kā Agnesi Rakovsku un Kasparu Ansonu. To vēl ir grūti aptvert!” saka Loreta Reide.

Līdz ar albuma izdošanu kā otrais singls klajā nāk tituldziesmas “Ieroči”, kura video tapis kopā ar režisoru Ivaru Burtnieku. Dziesmā Loretas dueta partneris ir dziedātājs Klāvs Ozols, ko klausītāji iepazina šovā “X-Faktors”.

"Dziesma tapa kādā vēlā naktī, kad bija miega trūkums, un mani pārņēma nepietiekamības sajūta. Bija pilnmēness un man nekas neizdevās, kā plānots. Bija reāla sajūta, ka mani “ieroči” nestrādā. Apsēdos pie klavierēm un 15 minūtēs tapa dziesma. Šī pagaidām ir mana mīļākā un tuvākā no visām manām dziesmām," atklāj jaunā dziedātāja.

Viņa piebilst:

“Kas attiecas uz albumu – man nav labu vai sliktu gaidu, manuprāt, tas dabiski atradīs savu klausītāju, un tad es gribēšu dzirdēt viedokļus un atsauksmes.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti