Antrai Stafeckai jauna dziesma, video un dziesmu kolekcija

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Publiskota dziedātājas Antras Stafeckas jaunā dziesma "Pasargā" un dziesmas video, turklāt digitālā izdevumā "Kolekcija" ir apkopotas un izdotas visas Antras Stafeckas agrāk ierakstītās dziesmas sadarbībā ar "Otra Puse", Igo, Raimondu Paulu un grupu "Colt", starp kurām ir tādas dziesmas kā "Vētra nāk", "Nepasauc, nepiesauc", "Tev tuvumā", "Ogres romance" un citas, informē "MicRec".

Ja iepriekš Antras Stafeckas dziesmu tekstus rakstīja dziedātāja  mamma Ilze Mūrniece, tad dziesmai "Pasargā" gan mūziku, gan vārdus rakstījusi Antra Stafecka pati. Neesot tomēr izticis arī bez mammas viedā padoma, gan par pašu dziesmu, gan dziesmas video, atklāj dziesmas izdevēji. Dziesmas video veidojis Ritvars Tomass Bluka.

"Dziesma ir par katra cilvēka attieksmi pret savām jūtām, kaisli, degsmi, vēlmi sev un citiem kaut ko pierādīt un sagaidīt to visu arī no otra cilvēka," stāsta Stafecka. "Kādam būsi labs, citam neizdibināms, kādam būsi neizjusts glāsts... Vienmēr ir svarīgi lai ir kāds, kurš ir līdzās, kāds, kurš nekad tevi nepiemānīs un neatstās. Ceru, ka šī dziesma uzrunās klausītājus un skatītājus un katrs tajā atradīs kaut ko īpašu sev."

Paralēli darbam pie solo programmas Antra Stafecka veiksmīgi koncertē Latvijas lielākajās pilsētās kopā ar Uldi Marhilēviču viņa autorkoncertā "Tava sirds ir tavas mājas" un turpina rakstīt jaunas dziesmas albumam, kurš iznāks nākamā gada pavasarī.

Tikmēr digitālais izdevums "Kolekcija" ir pieejams portālā Doremi.lv, bet no nākamās nedēļas būs pieejams visās lielākajās digitālajās mūzikas platformās pasaulē, tostarp Spotify, iTunes un Amazon.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti