Ansamblis «Manta» ar dziesmu «Mazie un lepnie» piesaka debijas albumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Darbīgās festivālu vasaras noslēgumā ansamblis "Manta" izdos savu pirmo albumu. Skatītāju vērtējumama ansamblis nodod debijas albuma dziesmu "Mazie un lepnie".

Dziesma "Mazie un lepnie" ir ansambļa "Mantas" ceturtais singls, kā arī neoficiāls piedāvājums Latvijas Radio dziesmu konkursam "Baltijas ceļam - 25".

11 albuma dziesmas uz diviem lenšu magnetofoniem tika ierakstītas Ingus Baušķenieka studijā "Bicycle Systems".

"Gan "Manta", gan es nu atkal baudījām pirmos soļus divceliņu analogajā ierakstā - medijā, kas man tagad šķiet pārākais no visiem zināmajiem. Ja šis izdevums iegūs arī vinila formātu, tad arī plašākai publikai kļūs iespējami ievērtēt nedaudz atmirušās, šobrīd nesaciparotās skaņas skaistumu - nu šodienīgākā piegriezumā," saka Ingus Baušķenieks.

Līdz šim no topošā albuma līdz ar videoklipiem publiskotas dziesmas "Viva Voleros" un "Jāsmejas kopā". Dziesma "Antikristaps", kas arī iekļauta albumā, 2013.gadā kļuva par radio "Naba" latviešu topa pirmo dziesmu.

Ansamblī "Manta" spēlē Edgars Šubrovskis, Edgars Mākens, Oskars Upenieks un Raitis Viļumovs, skaņo - Mārcis Gurtiņš.

Albuma prezentācija notiks Ģertrūdes ielas teātrī 15.augustā plkst. 19. Pasākuma pirmajā daļā "Manta" prezentēs albumu, savukārt otrajā daļā ballīti spēlēs grupa "Rīgas viļņi".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti