Ansamblis «Gaujarts» izdod trešo studijas albumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Ansamblis "Gaujarts" izdod savu trešo studijas albumu "Priekšnojautas" – šoreiz EP formātā. Albums tapis ilgākā laika posmā, un materiāls ierakstīts dažādās studijās: GEM Studija, "Gassound Studio", Zabadakā, kā arī grupas dalībnieku guļamistabās.

Albuma prezentācija notiks 20. maijā, kafejnīcā "Austra", Rīgā.

Albumā ir piecas oriģināldziesmas un viens dziesmas remikss. Viena no dziesmām – "Neizlikties" ar Imanta Ziedoņa dzejoli – ir duets, kurš iedziedāts kopā ar JRT aktrisi Gunu Zariņu.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Dziesma krievu valodā – "Лазурные своды" ar Sergeja Timofejeva tekstu – tapusi Rīgas Krievu teātra izrādei "Vasarnieki". Albumā iekļauts arī iepriekš izdotais singls "Svītriņas".

Albuma skaņdarbus miksējuši: Krišjānis Geidāns ("Pieci", "Priekšnojautas") un Andris Indāns ("Svītriņas", "Лазурные своды", "Neizlikties"). Dziesmas "Pieci" remiksu veidojis Arnis Račinskis.Masterēja Ģirts Laumanis "Lomiks", Hodila Records. Albumu izdod "Biedrība HI".

Albums elektroniski būs pieejams gaujarts.bandcamp.com, ekase.lv,  iTunes, Spotify un citos digitālajos resursos.

Nelielā tirāžā "Priekšnojautas" tiek izdotas arī CD formātā, kuru ekskluzīvi varēs iegādāties albuma prezentācijas koncertā un citos "Biedrības HI" organizētos pasākumos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti