Rīta Panorāma

Saruna ar grupas "Instrumenti" dalībniekiem

Rīta Panorāma

"Baltijas simfoniskā festivāla" noslēgumā - Maskata jaundarbs "Baltijas dziesma"

Saruna ar Anniju Putniņu un Raimondu Petrauski

Annijai Putniņai pirmais solokoncerts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Spīķeru koncertzālē 11.decembrī notiks pirmais Annijas Putniņas solokoncerts "Ziemassvētki Brodvejā".

Koncertā skanēs R.Rodžersa, G.Geršvina, A.L.Vēbera  un vēl daudzu citu Brodvejas mūziklu autoru skaņdarbi, kā arī iemīļotas Ziemassvētku melodijas: “Have yourself a merry little Christmas”, “Little drummer boy”, “White Christmas” u.c.

Koncertā piedalīsies pavadošā grupa Raimonda Petrauska vadībā, kā arī īpašais viesis, mūziklu dziedātājs no Londonas – Toms Brendons (Tom Brendon).

“Latvijā reti notiek koncerti un uzvedumi, kuros skan Brodvejas mūziklu melodijas. Savas zināšanas nododu Rīgas Doma kora skolas audzēkņiem, kas studē Mūziklu dziedātāju programmā, tāpēc arī pati priecājos par brīnišķīgo iespēju izdziedāt pazīstamās melodijas koncertā „Ziemassvētki Brodvejā”. Arī Toma viesošanās Rīgā ir lielisks iemesls, lai sarīkotu svētkus sev un klausītājiem,” stāsta Annija.

Koncerta īpašais viesis Toms Brendons un Annija Putniņa kopā studēja Londonas Karaliskajā mūzikas akadēmijā, kuru abi absolvēja 2013.gadā. Toms viesojās Rīgā pirms diviem gadiem un uzreiz iemīlēja Latviju, tādēļ arī šogad nolēma pavadīt daļu atvaļinājuma Latvijā, lai iepazītu Rīgas burvību Ziemassvētku laikā, kā arī piedalītos Annijas koncertā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti