Rīta Panorāma

Intervija ar veselības ministri Ilzi Viņķeli

Rīta Panorāma

Nākamaias WRC junioru posms nedēļas nogalē Somijā. Telefonintervija ar Mārtiņu Sesku

Mūziķei Anitai Intaitei iznāk dziesma un klips "Nepieradinātā"

Anita Intaite laidusi klajā dziesmu «Nepieradinātā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Jaunā dziedātāja un komponiste Anita Intaite 29. jūlijā laidusi klajā dziesmu “Nepieradinātā” un publiskojusi dziesmas videoklipu, kas veltīts ikvienai sievietei un meitenei.

Anita Intaite ir dziedātāja un tekstu autore, kas dziesmas raksta no 14 gadu vecuma. Anita izceļas ar emocionālu dziedājumu – no gaisīga un viegla līdz pat spēcīgam, smeldzīgam un noslēpumainam.

Dziesma “Nepieradinātā” ir Anitas jaunākais veikums latviešu valodā. Mūziķe pati ir arī dziesmas teksta un mūzikas autore.

 

„Gribēju, lai tā ir kā iedvesma ikdienai - būt brīvai, atcerēties, kas esi savās saknēs, kas ir tavi sapņi, kur sauc tava sirds, ļaut sev atraisīt matus, izpurināt tos dejā starp visiem pienākumiem, ikdienas lietām un sajust sevi kā daļu no šīs maģiski skaistās vietas, kur dzīvojam,” stāsta dziesmas autore.

Līdz ar dziesmas izdošanu publicēts arī dziesmas videoklips, kura veidotāji ir +FRAME, Viesturs un Vilnis Izotovi. Video piedalās Erna Daugaviete, kas dziesmā iespēlējusi čella partijas, un piecas „nepieradinātās“ – katra savā ceļā iedvesmojošas sievietes – Agate Muzikante, Jolanta Sermā, Eva Kronberga, Sandra Betkere un Meža Eva.

Videoklipa filmēšanā mūziķe pieņēmusi izaicinājumu un stājusies pretī savām lielākajām bailēm – pakļūt zem ūdens –, kas viņai piemīt jau kopš agras bērnības. Iedvesmu videoklipam dziedātāja redzējusi sapnī ilgāku laiku pirms dziesmas tapšanas. Sapnis bijis tik spilgts, ka tas bija jārealizē dzīvē.

“Dziesmas “Nepieradinātā” video ir ceļojums pie sevis, savas brīvās dabas, atpakaļ mežā, kur vari būt tu pati, kur satiec tādas pašas nepieradinātās kā tu, ja vien uzdrīksties ieskatīties sevī, savās acīs un ienirt dziļos ūdeņos, nevis peldēt pa virsu. Tad tu iegūsi savu atslēgu vietai, kur mīt viņas,” – tā mūziķe raksturo tapušo videoklipu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti