Anglikāņu baznīcā notiks kokļu ziemas festivāla koncerts «Kokle un vārds»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Sestdien, 5.decembrī, plkst.16 Svētā Pestītāja Anglikāņu baznīcā notiks Otrā kokļu mūzikas ziemas festivāla "Kokļu skaņas ziemas mirdzumā" koncerts "Kokle un vārds". Ieeja koncertā bez maksas.

Koncertā piedalīsies koklētāju ansambļi "Cantata" un “Teiksma", ka arī solisti - Gunda Liepiņa (balss), Alise Golovacka (flauta), Andis Klučnieks (flauta). Dzejas lasījumi - Samanta Liepiņa, Līga Gribuste un aktieris Ainārs Ančevskis.

Koncertprogramma veidota divās daļās, kur pirmajā daļā skanēs latviešu komponistu oriģinālmūzika un latviešu tautasdziesmu apdares, savukārt, otrajā - Vitas Rudušas muzikālā monoizrāde “Mazā prinča stāsts" pēc Antuāna de Sent-Ekziperī pasakas motīviem.

Jau ziņots, ka no 28.novembra līdz 29.decembrim otro reizi Latvijā notiek kokļu mūzikas ziemas festivāls "Kokļu skaņas ziemas mirdzumā". Šogad festivāls aicina uz sešiem koncertiem dažādos Latvijas dievnamos - Rīgā Sv. Jēkaba katedrālē, Sv. Pestītāja Anglikāņu baznīcā, Lutera Evaņģēliski Luteriskajā (Torņkalna) baznīcā un Sv. Pētera baznīcā, kā arī Valmieras Sv. Sīmaņa un Jelgavas Sv. Annas baznīcās.

Ar festivāla programmu var iepazīties šeit.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti