Aminata prezentēs debijas albums

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Dziedātāja un Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa "Supernova 2015" uzvarētāja Aminata Savadogo 8. aprīlī prezentēs savu debijas albumu „Inner Voice”.

Dziedātāja šajos mēnešos ne tikai uzvarējusi LTV autoru un izpildītāju konkurā "Supernova 2015", bet arī saspringti gatavojusies sava debijas albuma prezentācijai, kas norisināsies 8. aprīlī Latvijas 1. rokkafejnīcā.

„Šis albums ir manu emociju, pārdomu un pārdzīvojumu krājums," norāda Aminata. "Katra dziesma tajā simbolizē manu garastāvoli un jūtas, kas mani pārņemušas konkrētā brīdī. Kā jau jebkuram cilvēkam, emocijas var būt dažādas - gan jautras, pozitīvas, citreiz smieklīgas, gan ir arī skumju brīži, tukšuma sajūta, vilšanās. Tas viss ir atskaņots albumā „Inner Voice” - tās ir manas personiskās pārdomas, ar kurām dalos ar klausītājiem."

„Viennozīmīgu žanru albumam piešķirt ir grūti,” turpina Aminata, „Manuprāt, mūsdienās mūzika sastāv no vairāku žanru kombinācijām. Arī šis albums sevī ietver gan dažas etniskas "ieskaņas", gan elektroniku, gan deju mūziku, gan soul un r'n'b. Mūzika mainījās kopā ar emocijām”.

Albuma producents ir Kaspars Ansons, savukārt mūzikas un teksta autore visām dziesmām ir pati Aminata.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti