Aminata laiž klajā jaunu singlu «Bridges»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Dziedātāja Aminata otrdien koncertzālē „Palladium”, uzstājoties kopā ar Eirovīzijas uzvarētāju Monsu Selmerlēvu, plašākai publikai nodeva jaunu dziesmu "Bridges".

Singls "Bridges" ir pirmais vēstnesis no nākamajā gadā gaidāmā otrā Aminatas solo albuma, kurā turpināsies sadarbība ar producentu Kasparu Ansonu.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

„Es esmu ļoti iedvesmojusies, un šobrīd manī ir ļoti daudz spēka, lai radītu jaunu mūziku. Manī ir daudz emociju, kuras prasās, lai tās pieraksta, lai tās izstāsta. „Bridges” ir veltījums visiem tiem tuvajiem cilvēkiem, ar kuriem nav iespēja satikties tik bieži, cik gribētos dažādu apstākļu dēļ. Ar "bridges" es apzīmēju tās gadiem „būvētās” attiecības, kuras nav tik vienkārši izjaukt. Ir vērtības, par kurām mēs vienmēr cīnīsimies un celsim tās augšā,” skaidro Aminata.

„Bridges” mūzikas un vārdu autore ir Aminata, dziesmas producents Kaspars Ansons, to miksējis Krišjānis Geidāns, dziesmas māsters tapis studijā „Hodila”.

Jau vēstīts, ka Aminata kā Eirvozījas dziesmu konkursa uzvarētāja Monsa Selmerlēva Eiropas tūres īpašā viešņa piedalās divos koncertos: 13.oktobrī koncertzālē „Palladium” Rīgā un 14.oktobrī klubā „Factory” Tallinā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti