Kultūras ziņas

Zig Zag izdod dubultalbumu

Kultūras ziņas

Latvijā viesosies Sanktpēterburgas Marijas teātris

Alises Jostes albumu izdos Berlīnes izdevniecība

Alises Jostes albums iznāks Vācijā, Austrijā un Šveicē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Latvijas mūzikas apgāds „I Love You Records" noslēdzis vienošanos par dziesminieces Alises Jostes albuma izdošanu Vācijā, Austrijā un Šveicē.

Alises Jostes albums vācu valodā runājošajās Eiropas valstīs nāks klajā 2014.gada martā sadarbībā ar Berlīnes izdevniecību „Gordeon Music Promotion / G-Records (Rough Trade)". Albuma izdošanai sekos mūziķes koncertturneja šajās valstīs.

Sākotnēji Alises Jostes debijas albums „Alise Joste" ar 12 pašsacerētām dziesmām tika izdots „I Love You Records" apgādā. Ierakstu miksēja skaņu režisors Krišjānis Geidāns, māsterēja Bjorns Hansels Stokholmā, vizuālo noformējumu veidoja Purvīša balvai nominētais mākslinieks Krišs Salmanis.

„Man kā izteikti kautrīgam cilvēkam vienmēr ir bijis grūti runāt par to, kas ar mani notiek, ko es domāju un jūtu. Ilgi tas tika sevī krāts un slāpēts, līdz brīdim, kad nenoskārstu sakritību rezultātā melodiskā forma kļuva par viedu, kādā beidzot runāt atklāti gan ar apkārtējiem, gan sevi pašu," stāsta Alise Joste.

Jau vairākus gadus labi pazīstama Latvijas dziesminieku aprindās, daudz koncertējusi klubos un festivālos, 2012.gada nogalē Alise debitēja ārpus Latvijas robežām, uzstājoties Parīzē un Portugālē. 2013. gadā viņa piedalījās vairākās nozīmīgās mūzikas konferencēs – „Tallinn Music Week", „Berlin Music Week", „Reeperbahn Festival" Hamburgā un „Waves Vienna" festivālā Austrijas galvaspilsētā, visur saņemot labas atsauksmes. Šogad Alise uzstājusies arī Zviedrijā, Ungārijā un Somijā. 2014. gada sākumā Alisei plānoti vairāki koncerti Dānijā un piedalīšanās „One Of A Million" festivālā Bādenē, Šveicē, līdzās „Poliça" (USA), „Temples" (UK), David Lemaitre (DE) un „Naked Lunch" (AT).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti