Alise Haijima un Aivo Oskis izdod dziesmu «Es apskaušu tevi ziemā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Jaunā dziesmā “Es apskaušu tevi ziemā” duetā apvienojušies divi Latvijas “X-Faktors” pirmās sezonas finālisti – Alise Haijima un Aivo Oskis, informēja mūziķu pārstāvji.

“Dziesmas galvenā tēma ir par romantiku un jūtām starp diviem cilvēkiem. It īpaši šogad, ņemot vērā regulējumus valstī, ikvienam ir vēlme satikt savus tuviniekus un mīļos cilvēkus pēc iespējas ātrāk. Dziesma ir par vēlmi satikties,” par darbu sacīja Alise Haijima.

Dziesma tapusi “Labo ierakstu studijā” Lotara Lodziņa un Jāņa Kalves vadībā.

“Dziesmas uzmetums mums studijā bija radies jau pirms laba laika, taču kādā dienā izdomājām, ka tas varētu būt Alises un Aivo duets. Kad sākām ierakstīt, visi bijām pārsteigti par rezultātu un domājām par to, kāpēc mums tas ātrāk neienāca prātā, un par to, cik labi Alises un Aivo balsis skan kopā. Ņemot vērā, ka dziesma ir ziemīga, tad tai drīzāk ir tāds noskaņas vai noskaņojuma skanējums tagad tik aktuālajā 80. gadu skanējumā. Savu artavu dziesmai iedeva arī Ingara Viļuma bass un ģitāras partijas. Ceru, ka daudzi rezonēs ar dziesmu un noķers to noskaņu, ko centāmies ielikt ar domu – beigās jau viss būs labi,” stāstīja Lotars Lodziņš.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti