Rīta Panorāma

Telefonintervija ar ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču

Rīta Panorāma

Dāmu paradīze

Telefonintervija ar dziedātāju Aiju Andrējevu

Aija Andrejeva sola festivālā Pāvilostā izpildīt jaunas dziesmas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Telefonintervijā Latvijas Televīzijas raidījumā „Rīta Panorāma” dziedātāja Aija Andrejeva atzīst, ka ļoti gaidot festivālu Pāvilostā, un sola, ka festivāla lielkoncertā skanēs „kaut kas jauns” no viņas personīgi.

Jau vēstīts, ka, atsaucoties uz mūziķa Ulda Marhileviča ierosinājumu, populāri mākslinieki apvienojušies pirmajam Pāvilostas mūzikas un mākslas festivālam "Zaļais stars", kas norisināsies 25. un 26.jūlijā.

Pāvilosta ir Pāvilosta. Vienmēr ir patīkami aizbraukt uz turieni,” teic dziedātāja Aija Andrejeva, prognozējot, ka „Zaļais stars” būs skaists pasākums.

Andrejeva uzskata, ka pirmo reizi rīkotā Pāvilostas mūzikas un mākslas festivāla mērķis nav piesaistīt milzīgu auditoriju, bet gan parādīt, ka tas ir pasākums, kurā brīnišķīgi pavadīt laiku.

„Domāju, ka pēc pirmās reizes, tad, kad mums brīnišķīgi klāsies un mēs brīnišķīgi pavadīsim laiku, nākamajā gadā mums būs stipri vairāk klausītāju,” saka dziedātāja, piebilstot, ka viņas galvenais mērķis ir ieraudzīt zaļo staru.

Kā vēstīts, festivāla atklāšana notiks 25.jūlijā plkst. 22 Sakaslejas baznīcas dārzā ar nakts koncertu, kurā piedalīsies Rēzija Kalniņa, Marts Kristiāns Kalniņš, Ance Krauze, Jānis Pelše, Dzintars Beitāns, meiteņu ansamblis "Dziedošie eņģeļi", Liepājas zvanu ansamblis "Campanella" un Uldis Marhilevičs. Līdzekļi no šī koncerta ieņēmumiem ziedojumiem tiks veltīta Sakaslejas baznīcai.

Sestdien, 26.jūlijā, Pāvilostas pludmalē visas dienas garumā varēs novērtēt Latvijas un citu valstu smilšu skulptoru veikumu, kā arī būvēt un iesaistīties smilšu skulptūru tapšanā. Notiks arī Kalna ielas amatnieku tirdziņš ar Latvijas zemnieku un mājražotāju produkciju, vietējo amatnieku darinājumiem. Savukārt plkst. 22 Pāvilostas pludmalē notiks festivāla lielkoncerts, kurā Uldis Marhilevičs piedalīties aicinājis Aiju Andrejevu, Anci Krauzi, Ivo Fominu, Tomasu Kleinu, Aivaru Hermani, Ainaru Virgu, Igoru Novikovu, Robertu Zīli, Pāvilostas vējdēlistus un citus. Koncertu vadīs Baiba Sipeniece-Gavare.

Es domāju, ka tas būs tāds riktīgs rokkoncerts, jo programmā ir Uldis Marhilēvičs un visi Liepājas brāļi. Mēs ar Anci Krauzi esam vienīgās puķītes, rozītes, kuras papildinās šo vareno vīru baru, ja tā var teikt,” par 26.jūlijā pludmalē paredzēto lielkoncertu stāsta dziedātāja, solot koncertā izpildīt ko jaunu.

„Zaļais stars” ir ļoti skaista dabas parādība, dažkārt novērojama saules rietēšanas laikā un tieši Pāvilostā ne reizi vien pamanīta.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti