«Aarzemnieki» publisko dziesmas «Tomēr braucu mājās» videoklipu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Grupa "Aarzemnieki" pirms svētkiem publiskojusi dziesmas "Tomēr braucu mājās" video. Kā lsm.lv vēsta grupas pārstāvji, līdz ar videoklipa publiskošanu grupas līderis Jorans Šteinhauers dodas svinēt Ziemassvētkus pie savas ģimenes Vācijā. Dziesmu viņš velta visiem tiem, kuri atrodas ceļā atklāt savas īstās "mājas".

“Ziemassvētku laiks daudziem nav tikai brīdis atgriezties pie ģimenes saknēm, bet mēdz arī būt pārdomu laiks, kurā cilvēkiem bieži rodas jautājums, kurā vietā īstenībā atrodas savas īstās mājas,” norāda grupas „Aarzemnieki" līderis Jorans Šteinhauers. “Arī pats sev ik pa laikam prasīju, vai manas mājas ir Vācijā, Latvijā vai pastāv vēl cits variants. Un vai "mājas" tiešām ir vieta - varbūt tā drīzāk ir noteikta sajūta vai smarža..."

Dziesmas mūzikas autori ir Jorans Šteinhauers ar Gunti Veilandu - bet ar dziesmas vārdiem "nedaudz palīdzējusi" Aija Gusāre un grupas dalībnieks un dziedātājs Mārtiņš Kits.

Aarzemnieki. Tomēr braucu mājās
00:00 / 03:28

Klipa režisors, operators un izdevējs vienā personā ir Ivo Skanstiņš (filmu studija RAFA), kurš jau sadarbojies gan ar "Melo-M" un Lauri Reiniku, gan iesaistījies vairākos starptautiskos projektos. Klips tika uzfilmēts septiņu stundu laikā, parsvarā Vecrīgas ielās.

Jorans Šteinhauers nebija pavadījis Ziemassvētkus pie ģimenes kopš dziesmas "Paldies latiņam" laikiem. Šogad viņš tomēr brauc, bet grupas "Aarzemnieki" bundzinieks Marcelo no Argentīnas un ģitārists Matejs no Anglijas paliek svinēt savās otrajās "mājās" Latvijā.

2017. gada pirmajā pusē "Aarzemnieki" publicēs arī savu pirmo albumu. Kā atgādina Jorans: “Mēs ar “Aarzemniekiem” vēlamies sniegt savu ieguldījumu, lai palīdzētu saprasties tiem cilvēkiem, kuriem ir patiesa interese par Latviju un latviešu valodu – neatkarīgi no tautības vai vietas, kur tie dzimuši.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti