46 gadu vecumā mirusi «The Cranberries» soliste Doloresa O'Riordana

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Londonā negaidīti 46 gadu vecumā mūžībā aizgājusi īru rokgrupas "The Cranberries" soliste Doloresa O'Riordana, atsaucoties uz mūziķes pārstāvi, pirmdien ziņo Īrijas mediji.

O'Riordana Londonā atradusies, lai ierakstītu mūziku.

Mūziķes pārstāvja paziņojumā teikts, ka "ģimenes locekļi ir satriekti par šo ziņu un lūguši šajā grūtajā laikā cienīt viņu privātumu", vēsta Īrijas raidorganizācija RTE.

Londonas policija paziņoja, ka pirmdien plkst.9.05 izsaukta uz Vestminsteras Pārkleinas viesnīcu. Tur konstatēts, ka O'Riordana ir mirusi. Šobrīd viņas nāve tiek uzskatīta par neizskaidrotu.

Pārkleinas viesnīca "Hilton" apstiprināja, ka viesnīcā no dzīves aizgājis viens no tās viesiem.

Viesnīca arī apliecināja, ka "pilnā apmērā sadarbojas ar policijas izmeklētājiem".

2017.gada maijā "The Cranberries" atcēla plānotos koncertus, jo O'Riordanas ārsti viņai bija likuši uz mēnesi atturēties no darba muguras problēmu dēļ.

Jūlijā tika atcelti rudenī Ziemeļamerikā plānotie koncerti.

Īrijas prezidents Maikls Higinss apliecināja cieņu dziedātājai, atzīstot, ka viņas nāve ir "liels zaudējums" visiem tiem, kas īru mūziku atbalsta un tai seko.

"Doloresai O'Riordanai un "The Cranberries" bija milzīga ietekme uz roka un popmūziku Īrijā un starptautiskajā arēnā," atzina prezidents.

"The Cranberries" guva lielus starptautiskus panākumus 90.gadu sākumā un vidū. Grupas pazīstamāko hitu vidū ir tādas kompozīcijas kā "Linger", "Dreams" un "Zombie".

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti