«Visi ir tūrēs.» Kārlis Kazāks par plašo populārās mūzikas notikumu klāstu

Lai gan uz brīvdabas estrādēm vēl neaicina, populārās mūzikas cienītāji šīs nedēļas izskaņā varēs doties uz pilīm, baznīcām un pat kinoteātriem. Muzikālas programmas klausītājiem sagatavojuši Dzintars Čīča, "Tautumeitas", "The Sound Poets", reperis Fiņķis. "Visi ir tūrēs," tā par gaidāmajiem notikumiem stāsta mūziķis Kārlis Kazāks.

«Visi ir tūrēs.» Kārlis Kazāks par plašo populārās mūzikas notikumu klāstu
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Grupas "Pērkons" koncerts "Sapumpurots zars"

Slampes Kultūras pils, 21. aprīlis

Apskatīt Slampi un redzēt tās kultūras pili jau vien ir iemesls, lai dotos uz Tukuma novadu. Tik milzīgu zāli tik mazā ciematā reti kad gadās ieraudzīt. Koncertu gaidot, leģendārā "Pērkona" tēvs Juris Kulakovs teic – kamēr "Pērkons" būs spējīgs savienot daili ar spēku, tas turpinās dārdēt. "Pērkons" aizvien turpina nest nacionālo pašapziņu un aizvien skan kā no astoņdesmitajiem, kad roks turēja tautu pie cerības.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

"Latvian Voices" albuma prezentācijas koncerts"'Atzīšanās"

"OratoriO" mūzikas un drāmas telpa Rīgā, 21. aprīlis

Rīgā notiks grupas "Latvian Voices" koncerts. Tiek vēstīts, ka koncertā līdzās jaunradītajām kompozīcijām programmā "Atzīšanās" skanēs arī grupas līdzšinējās atpazīstamākās dziesmas – gan latviešu tautasdziesmas, gan populārākie pasaules hiti a cappella pārlikumos.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Goran Gora koncerts

"Zeit" radošais kvartāls Līgatnē, 22. aprīlis

Šķiet, kādu laiku bijis nemanāmāks, Jānis Holšteins ir atpakaļ uz skatuves, un kāpēc gan lai nedēļu pavasarīgi nenoslēgtu ar klusu, mierīgi dzirkstošu koncertu skaistajā Līgatnē.

Mūziķis Goran Gora
Mūziķis Goran Gora

Jura Kaukuļa koncerts

"Zeit" radošais kvartāls Līgatnē, 23. aprīlis 

Ja radusies vēlme pēc stiprāk dzirkstoša un mazāk mierīga vakara, tad dienu vēlāk turpat Līgatnē norisināsies Jura Kaukuļa koncerts.

Mūziķis Juris Kaukulis
Mūziķis Juris Kaukulis

Māra Briežkalna kvintets

Mazā Mežotnes pils, 23. aprīlis

Koncerts būs programmas "Latgalian Evergereens" pirmatskaņojums Latvijā. Tas piesaistīts klausītājus, kam patīk smalkas lietas, ar ļoti augstas raudzes mūziķiem, – koncertā piedalīsies Viktors Ritovs (klavieres), Kristaps Lubovs (saksofons), Raimonds Macats (taustiņinstrumenti, mutes harmonikas) un Pēteris Liepiņš (bass). Tāpat koncertā Mazajā Mežotnes pilī kvinteta sastāvā spēlēs basists Andris Grunte, bet īpašā viešņa būs Biruta Ozoliņa.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Gruzijas valsts folkloras dziesmu ansamblis "Basiani"

Rīgas Doms, 23. aprīlis

Rīgas Doma akustikā "Basiani" vīru dziedājums būs īpašs piedzīvojums tiem, kam patīk skaista tautas mūzika. Un, protams, dzirdams būs arī dziesmas "Suliko" atskaņojums, bez kuras neviens gruzīnu mūzikas koncerts nav iespējams.

"Coldplay" koncerts "Live at River Plate" kinoteātrī

Kinoteātris "Gaisma" Valmierā, 23. aprīlis

Mūziku var baudīt visdažādākajos veidos – ārā klausoties putnus, kaut kur varbūt var dzirdēt, kā dzied apkopēja, bet var iet arī uz kinoteātri un apskatīties "Coldplay" koncertu uz lielā ekrāna. Kāpēc gan ne? Valmieras kinoteātrī "Gaisma" būs šāda iespēja.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti