2020. gada vērtīgākie alternatīvās mūzikas ieraksti – raidījuma «Vārnu laiks» apkopojums

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

“Radio Naba” raidījuma “Vārnu laiks” komanda izvērtējusi 2020. gada Latvijas alternatīvās un metālmūzikas ierakstus. Apkopojumu veidoja Gatis Gavars un Vents Feldmanis, uzsverot, ka šis nav tops – albumi tajā sakārtoti jauktā secībā, kā arī nav iekļauti singli.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

“Vārnu laika” komanda uzsvēra, ka aizgājušais gads Latvijas alternatīvajā mūzikā atstājis pamatīgu ražu ar jauniem albumiem un EP. 

“Pēc ilgām debatēm un vairāku dienu maratona, kura laikā atkārtoti noklausījāmies roka, metāla, alternatīvās un eksperimentālās mūzikas ierakstus, kas tika izdoti pagājušajā gadā, esam nonākuši pie apkopojuma – “Vārnu laika” 2020. gada 20 vērtīgākie roka un metāla albumi/EP,” skaidroja “Vārnu laika” veidotāji.

Albumi tika izvēlēti pēc tā, kādu pienesumu tie snieguši alternatīvajai skatuvei, vai albumi sasnieguši vērā ņemamu popularitāti, vai bijuši pietiekami īpaši, lai paliktu atmiņā arī pēc 2020. gada, cik labi mūziķiem izdevies iemūžināt savu daiļradi un kādu iespaidu atstāj ieraksta radītā atmosfēra.                              

Vērtīgo ierakstu divdesmitniekā grupas – “Tesa”, “Židrūns”, “Banga”, “Careless Afterlife”, “Four Minute Man”, “Catalepsia”, “Frailty”, “Krāsa”, “Nova Koma”, “Oghre”, “Saturn’s Husk”, “Nekad”, “Tempus”, “Purple Negative”, “Velns viņu zina”, “So Lucid Electric Feel”, “The Eternal Witness”, “Ivars Bez F”, “Pauls Raimonds”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti