Hip-hop leģenda 50 Cent oktobrī uzstāsies Rīgā

Reperis 50 Cent sniegs savu pirmo koncertu Baltijas valstīs – 9. oktobrī uzstāsies "Arēnā Rīga", informēja "Positivus Press" pārstāvji. Ar vērienīgo koncertu reperis atzīmēs 20 gadu jubileju kopš sava debijas albuma "Get Rich Or Die Tryin'" iznākšanas. Koncerta īpašais viesis būs Busta Rhymes.

50 Cent ir godalgots reperis, uzņēmējs, aktieris un producents, viens no talantīgākajiem pasaules hip-hop māksliniekiem, kurš tieši pirms 20 gadiem kļuva slavens pateicoties "Grammy" balvas ieguvušajam debijas albumam "Get Rich Or Die Tryin'". Debijas albums ierindojās "Billboard Hot 100" pirmajā vietā ar dziesmām "In Da Club" un "21 Questions", un Amerikas Ierakstu industrijas asociācija (RIAA) to sertificēja ar platīnu.

50 Cent ir pārdevis vairāk nekā 30 miljonus albumu visā pasaulē un ieguvis vairākas nozīmīgas balvas, tostarp "Grammy" balvu, "Primetime Emmy" balvu, trīspadsmit "Billboard" mūzikas balvas, sešas "World Music" balvas, trīs "American Music" balvas un četras "BET" balvas.

Nesenā intervijā 50 Cent atklāja, ka aktīvi strādā pie sava jaunākā albuma, ko plānots izdot jau šogad, un tajā viņš apvienosies kopā ar amerikāņu reperi Dr. Dre.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti