Ventspilī atklās Liepājas mākslinieku grupas izstādi «Piekrastes reljefs»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

21. februārī Ventspilī, teātra nama “Jūras vārti” Lielajā izstāžu telpā, notiks Liepājas mākslinieku grupas izstādes “Piekrastes reljefs” atklāšana, kā arī tikšanās ar izstādes autoriem, medijus informē organizatori.

2011. gadā Liepājas mākslinieku grupa aizsāka nozīmīgu tradīciju, Liepājas pilsētas dzimšanas dienā dāvinot mākslas darbu izstādi saviem tuvākajiem kaimiņiem – ventspilniekiem. “Piekrastes reljefs” ir ceturtā liepājnieku (un šoreiz arī viņu draugu) izstāde Ventspilī, teātra namā “Jūras vārti”. Tā solās būt starptautiska, jo piedalīties aicināti arī divi mākslinieki no Lietuvas: Vitālija Petraitīte un Petrs Saulens. Zīmīgi, ka abi mākslinieki nāk no Klaipēdas – arī šo autoru daiļrade tikusi ieausta Baltijas jūras piekrastes reljefā. Ventspili izstādē pārstāvēs mākslinieks, gleznotājs Jānis Kupčs.        

Izstādei “Piekrastes reljefs” izraudzīti 12 mākslinieku – Igora Bernāta, Herberta Erba, Krista Erba, Alda Kļaviņa, Guntas Krastiņas, Mārtiņa Krūmiņa, Jāņa Kupča, Andra Millera, Vitālijas Petraitītes, Petra Saulena, Gintas Stavrovskas, Vikas Štrauhas – darbi: gleznas, fotogrāfijas un objekti.

Izstāde būs apskatāma līdz 22. martam.

Gunta Krastiņa. "Piekrastes reljefs"
Gunta Krastiņa. "Piekrastes reljefs"

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti