Tiešsaistē notiks bezmaksas mākslas terapijas meistarklase

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Latvijas Laikmetīgās mākslas centrs (LLMC) aicina pieteikties bezmaksas mākslas terapijas nodarbībai 6. novembrī, pulksten 12.00–14.00. Nodarbība notiks tiešsaistē, platformā "Zoom".

Kā informēja LLMC pārstāvji, nodarbība paredzēta ikvienam interesentam – pieaugušajiem, kuri vēlas iepazīt gan laikmetīgo mākslu, gan mākslas terapiju un kā to iespējams piedzīvot laikmetīgās mākslas izstādēs. Nodarbībā tiks izmantoti laikmetīgās mākslas darbu piemēri no festivāla "Survival kit 12", tajā varēs radoši darboties un uzlabot savu pašsajūtu caur mākslu un iemācīties izmantot mākslu pašizaugsmei. Lai piedalītos nav nepieciešamas zināšanas vai iepriekšējas prasmes mākslā, bet svarīga ir vēlme radoši darboties.

Latvijas Laikmetīgās mākslas centra izglītības programmas šogad tiek veidotas, aptverot ne tikai mākslas interesentu auditoriju, bet vairojot izpratni un iecietību par psihisko veselību dažādās sabiedrības grupās. "Ar jaunas iniciatīvas palīdzību, izmantojot mākslas terapijas metodes laikmetīgās mākslas izstādēs atgādinām, ka šobrīd īpaši svarīgi ir rūpēties par savu garīgo veselību. Mākslas terapija ir radošs veids, kā palīdzēt sev. Mākslas terapija muzejā vai mākslas izstādē ļauj izmantot tajā esošos darbus, lai strādātu ar dažādām tēmām padziļināti," skaidroja LLMC.

Pieteikties nodarbībai iespējams līdz 1. novembrim, pulksten 23.59. Pieteikšanās anketa pieejama šeit. Dalībnieku skaits ir ierobežots. Pirms nodarbību uzsākšanas paredzēta individuāla saruna ar terapeiti.  Norises laiks un vieta: 6. novembris, pulksten 12.00–14.00, "Zoom" links tiks izsūtīts apstiprinātajiem dalībniekiem individuāli. Nodarbības ilgums ir divas stundas. Nodarbība sastāvēs no iepazīšanās, sarunas, radošas darbošanās.

Jautājumu gadījumā LLMC lūdz sazināties, rakstot vai zvanot Lībai Bērziņai – 28649014, [email protected] vai arī Mārai Žeikarei – 29586893, [email protected].

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti