«Survival Kit 10.0» aicina ekskursijā ar kuratori Solvitu Kresi un Rīgas cirka radošo direktoru Mārtiņu Ķiberu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Piektdien, 14. septembrī, plkst. 18.00 laikmetīgās mākslas festivāls “Survival Kit 10.0”, kas šogad notiek Rīgas cirka ēkā, aicina doties kopīgā pastaigā pa izstādi ar vienu no festivāla kuratorēm un Latvijas Laikmetīgās mākslas centra direktori Solvitu Kresi un Rīgas cirka radošo direktoru Mārtiņu Ķiberu.

Tā būs iespēja uzzināt vairāk par šī gada izstādes tēmu “outlands” (ārpuszemes, svešzemes) un kuratoru redzējumu, mākslas darbiem un to māksliniekiem, savukārt Rīgas cirka radošais direktors iepazīstinās ar jaunā jeb laikmetīgā cirka stāstu, Rīgas cirka ēkas vēsturi un tā jauno programmu, informēja Latvijas Laikmetīgās mākslas centra pārstāve Marta Krivade.

Ekskursija notiks latviešu valodā. Ieeja ar festivāla biļeti. Ieeja festivālā ir no Alfrēda Kalniņa ielas.

Baltijā vērienīgākā ikgadējā laikmetīgās mākslas notikuma “Survival Kit” desmitais pastāvēšanas gads norisināsies divās daļās: kopā ar Gētes institūtu šī gada septembrī Rīgas cirka ēkā, savukārt 2019. gada maijā plānota plaša festivāla noslēguma programma un izstāde vēl neizsludinātā vietā.

“Survival Kit 10.0” atbalsta VSIA Rīgas Cirks, Valsts kultūrkapitāla fonds un Rīgas dome. Izstādi “Leer | Stelle” atbalsta Vācijas Federālā Ārlietu ministrija.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti