Rotko centrā trīs jaunas ekspozīcijas - mīlestība, horizonts un Latgales noskaņas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

 „Nobremzēt” un paskatīties uz pasauli citu cilvēku acīm. Aicinot Ziemassvētku laikā baudīt mākslu un ar to apdāvināt sevi un citus, šo brīvdienu laikā apmeklētājiem durvis vaļā Daugavpils Rotko centrā, kur nupat atklātas  trīs jaunas ekspozīcijas.    

Tieši piektdien, 25.decembrī, tās var apskatīt, piedaloties akcijā un ar  ziedojumiem atbalstot izcilā Daugavpilī dzimušā keramiķa Pētera Martinsona piemiņai veltītā tēlniecības objekta izveidošanu.

Šobrīd Rotko centrā kopumā skatāmas 12  mākslas izstādes, kurās ikviens varēs izjust sev nepieciešamo Ziemassvētku noskaņu - klusās pārdomās vai priekā par skaistumu, ko spēj sniegt tikai māksla, saka centra darbinieki.  

Piedāvājums skaistajā Ziemassvētku un jaunā gada gaidīšanas laikā Rotko centrā ir plašs, atklāj centra mārketinga speciāliste Tatjana Kolota - gan akcijās, gan jaunās ekspozīcijās, kas atklātas un vairo šo svētku sajūtu. Trīs jaunas izstādes Rotko centrā durvis vērušas burtiski pirms pašiem Ziemassvētkiem. Tajās – visas noskaņas, ko vien cilvēks vēlas gūt  Ziemassvētku laikā.

Izstāde “Sajūtu Latvija. Sajūtu Latgale” ir Daugavpils mākslas skolas - Saules skolas audzēkņu darbi, ar savu izjūtu arī šī izstāde vērsta uz īpašu noskaņu. Ziemassvētku laiks ir brīdis, lai apstātos, aizdomātos, un jebkuras izstādes apmeklējums jeb mākslas baudījums šo brīdi dara īpašāku, saka Rotko centra gids Ivars Magazeinis.

Ziemassvētki ir laba darīšanas laiks, tāpēc Rotko centrs šajā laikā ne vien plaši vēris durvis apmeklētājiem, piedāvājot īpašas akcijas cenas, bet, kā piemēram, Pirmajos Ziemassvētkos rīkojot  ziedojumu  vākšanu un  godinot vienu no slavenākajiem Daugavpils keramiķiem.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti