Mākslas festivāla «Survival Kit 10.1» kuratores aicina uz ekskursiju izstādē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Ceturtdien, 13. jūnijā, plkst. 18.30 bijušajā Latvijas Universitātes (LU) fizmatu fakultātē Zeļļu ielā 25 laikmetīgās mākslas festivāla “Survival Kit 10.1” kuratores Solvita Krese un Inga Lāce aicina doties kopīgā pastaigā pa šī gada izstādi “Outlands”. Tā būs iespēja uzzināt vairāk par izstādes kuratoru vēstījumu, mākslas darbiem un to māksliniekiem, kas caur personīgiem un globāliem stāstījumiem veido šī gada izstādi, informēja festivāla rīkotāji.

Ekskursija notiks latviešu valodā. Ieeja ar festivāla biļeti. 

Festivālā “Survival Kit 10.1 Outlands” līdz 30. jūnijam Latvijas Laikmetīgās mākslas centrs kopā ar kuratorēm Solvitu Kresi, Ingu Lāci, Anželsu Miraldu (Àngels Miralda) un 34 vietējiem un ārvalstu māksliniekiem pievēršas jēdzienam “outlands” (ārpuszemes, svešzemes), apšaubot tradicionālo ģeopolitisko un kultūrtelpas dalījumu centrā un perifērijā un izgaismojot sarežģītos identitātes veidošanās procesus.

Izstāde ir atvērta trešdienās, ceturtdienās un piektdienās plkst. 14.00-20.200, bet sestdienās un svētdienās plkst. 12.00-20.00.

Arī šoreiz par festivāla norises vietu izraudzīta kāda Rīgas tukšā ēka, lai pievērstu cilvēku uzmanību tās nākotnes attīstīšanas potenciālam. Bijusī LU fakultāte Zeļļu ielā 25 ir uzcelta 1888. gadā un vispirms kalpojusi par vācu bāreņu namu, bet vēlāk - milicijas skolu.

Festivāla programma pieejama festivāla tīmekļa vietnē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti