Madonā pirmoreiz norisināsies starptautiskais mākslas un biznesa festivāls MABOCA

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Madonā tiks atklāts vēl nebijis mākslas festivāls – mākslas un biznesa biennāle MABOCA jeb Madona Bunch of Cool Art. Piedaloties ārvalstu un pašmāju māksliniekiem un mūziķiem, starptautiska mēroga festivāls MABOCA tiks atklāts sestdien, šī gada 20. aprīlī, informēja festivāla rīkotāji.

Mēneša garumā festivāls norisināsies gan publiskās un visiem ikdienā pieejamās, gan privātās telpās Madonas pilsētas centrā. Festivāla mērķis ir popularizēt laikmetīgās mākslas un kultūras parādības Madonas novada iedzīvotājiem un viesiem.

Mākslas darbi tiks izstādīti Madonas novadpētniecības un mākslas muzejā Skolas ielā 12, velo veikalā “Velo Cool” Rīgas ielā 1a, aktu zālē Poruka ielā 4, pilsētas ekrānā un viesnīcas “Madona” restorānā Saieta laukumā, Madonas pilsētas 1. vidusskolā Valdemāra bulvāri 6 un kinoteātrī “Vidzeme” Tirgus ielā 5.

Atklāšanas dienā 20. aprīlī vairākās lokācijās notiks mākslinieku performances, kā arī tetovēšanas darbnīca un mākslinieku apvienības GolfClayderman modes skate “Pokemon”. Festivāla atklāšanas naktī kinoteātrī “Vidzeme” norisināsies koncertprogramma “Brīnumu nakts’10”, kas šogad ir orientēta uz elektronisko mūziku un hiphopu. Līdz pat 20. maijam festivāla ietvaros gaidāmi pārsteigumi mākslā un mūzikā.

Festivāla mākslinieki: Ainārs Kamoliņš, Amanda Ziemele un Elīna Vītola, djmobilephone (FR), sauna fantasy un mc trance escape from reality, GolfClayderman, Ieva Putniņa, Ivars Grāvlejs, Kaspars Groševs, Katrīna Čemme, Kristers Gontarevs, Marta Trektere un Labais Dāma, Ojārs Pētersons, SAN.app, subspatial.xyz, ZZZ

"Brīnumu nakts’10" dalībnieki: 1/2H 1/2W, Kolektīva indivīdu masa, Mary Posa (US), Smiltis69, Tv Maskava, Viestarts Gailītis, Ziedu Vija. Festivālu atbalsta: Madonas pašvaldība, VV Foundation, Red Bull, Valsts Kultūrkapitāla fonds. Plašākai informācijai un festivāla jaunumiem iespējams sekot līdzi internetā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti