Līvānos būs skatāma Andra Ungura personālizstāde «Sakars»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Mūsdienu mākslas galerijā Līvānos no 17.oktobra līdz 17.novembrim būs apskatāma mākslinieka Andra Ungura personālizstāde “Sakars”. Izstādes atklāšana un tikšanās ar autoru notiks 17.oktobrī plkst.18.00.

Izstādē būs iespēja aplūkot abstraktā ekspresionisma virzienā tapušās gleznas laika posmā no 2014.gada un speciāli šai izstādei radītus darbus, tajā skaitā instalāciju, kas veltīta ekoloģijas tēmai.

“Mana saskare ar mūziku – visabstraktāko no mākslām – radīja iekšēju nepieciešamību skaņu kompozīciju un ritmu pārvērst krāsu ekvivalentā. Māksla man nozīmē ielaušanos citā, vārdos neaprakstāmā telpā,” topošo izstādi raksturo A.Ungurs.

“Šī būs Andra pirmā personālizstāde, tādēļ ir ļoti interesanti un brīnišķīgi būt lieciniekam cilvēka transformācijai – gan dzīves, gan radošā plaknē. Transformācija un pārveidošanās ir interesantākais, kas ar cilvēku var notikt. Mums ir iespēja saņemt atpakaļsaiti jau no citas dimensijas,” izstādi komentē Mūsdienu mākslas galerijas vadītājs Raimonds Vindulis. 

Līdz šim Ungurs piedalījies izstādēs Marka Rotko mākslas centrā Daugavpilī un Mencendorfa namā Rīgā.

Turpinot bērnu mākslas izglītības programmu, oktobrī Mūsdienu mākslas galerijā norisināsies izstādei veltīta radošā darbnīca bērniem Sintijas Kampānes vadībā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti