Kultūras ziņas

Mārtiņš Ķibilds par arhitektūras spoguli

Kultūras ziņas

Ficdžeralda "Lielais Getsbijs" Liepājas teātrī

Laikmetīgās mākslas centram "kim?" 5 gadi

Laikmetīgās mākslas centram «kim?» pieci gadi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Laikmetīgās mākslas centrs „kim?” sestdien, 17.maijā, Spīķeros svinēs jau piecu gadu jubileju. Dzimšanas dienas svinību rīkotāji sola daudz modernās mākslas, dejas, dīdžejus un vīdžejus un krāšņas performances.

Laikmetīgās mākslas centrs „kim?” jeb „kas ir māksla?” durvis vēra Muzeju naktī pirms pieciem gadiem. Sākotnējie uzdevumi un mērķi ir izpildīti ar uzviju, uzskata “kim?” pārstāve Zane Onckule.

„Mērķis ir izpildīts un pārpildīts,” norāda Onckule. „Sākotnēji bija iecere aktivizēt vidi, rīkot izstādes trīs reizes mēnesī. Šo gadu laikā neesam mazinājuši interesi izstādīt darbus, bet esam arī gājuši plašāk un dziļāk. Ir nākuši klāt dažādi citi projekti - organizēšana Venēcijas biennālē, izstādes Maskavā, Ņujorkā un citur.”

„Kim?" pirmajā stāvā tiek gatavota kolekcijas izstāde ar dažādu mākslinieku darbiem, kas šeit bijuši izstādīti aizvadīto piecu gadu laikā.

Maijas Kurševas veidotā mākslas siena aicina uz pārvērtībām mākslas darbus, kas piecu gadu laikā redzēti "kim?" simt desmit izstādēs.

Svinību programma teritorijā ap „kim?” paredzēta no plkst. 19 līdz vieniem naktī.

Vairāk – „kim?” mājaslapā!

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti