Koncerts «Mans draugs Mārtiņš Freimanis»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem.

Uzvedumā piedalīsies populāri dziedātāji - Mārtiņa Freimaņa draugi, viņu vidū Lauris Reiniks, Kaža, Olga Rajecka, Aija Andrejeva, Chilli un daudzi citi.

"Arēnā Rīga" piektdienas vakarā notiks koncertuzvedums "Mans draugs Mārtiņš Freimanis", veltīts pirms gada mūžībā aizgājušā mūziķa piemiņai. Uzvedumā piedalīsies populāri dziedātāji - Mārtiņa Freimaņa draugi, viņu vidū Lauris Reiniks, Kaža, Olga Rajecka, Aija Andrejeva, Chilli un daudzi citi. Uzvedumu kuplinās deju kolektīvi "Dzirnas" un "Uguntiņa", koris "Mūza", arī stīgu kvartets - kopumā uz skatuves kāps vairāk nekā 100 uzveduma dalībnieku.

Arī Mārtiņa Freimaņa paša balss ieskanēsies viņam veltītajā muzikālajā uzvedumā, bet galvenokārt tie būs viņa muzikālie un sirds draugi, kas izpildīs viņa sacerētās dziesmas - viņu vidū Chilli, kura stāsta, ka gads nav spējis dziedināt skumjas par Mārtiņa aiziešanu.

Mārtiņa Freimaņa aiziešana aizskāra ļoti daudzu cilvēku sirdis, un viņš tajās dzīvo vēl joprojām, par to liecina tik daudzie ar mūziķa vārdu saistītie pasākumi, kas notika visa aizvadītā gada garumā un turpināsies arī šogad, stāsta mūziķis, Mārtiņa draugs Kaža.

Mārtiņa tik ļoti pietrūkst, ka nākas izdomāt arvien jaunus un jaunus notikumus, lai apvestu ap stūri šo realitāti, ka viņa vairs nav - tā par Mārtiņu saka viņa tuva draudzene, mūziķe, arī Mārtiņa Freimaņa fonda pārstāve Maija Kalniņa. Viņa ir režisore šodien skatāmajam muzikālajam uzvedumam, ko veidojusi divās daļās. Pirmā daļa izsekos Mārtiņa dzīvei un mūzikai, un būs veidota kā kontrastainu sajūtu karuselis:

Muzikālais uzvedums "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" šodien Arēnā Rīga, visi ienākumi no tā tiks novirzīti tālākai Mārtiņa Freimaņa fonda darbībai, kura iecerēs ir vairāki labdarības projekti, kā arī konkurss jaunajiem mūziķiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti