Kalnciema kvartālā Reiņa Virtmaņa un Valda Brožes izstāde «Oktobris un Novembris»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Kalnciema kvartāla galerijā no 15. oktobra līdz 4. novembrim būs skatāma Reiņa Virtmaņa un Valda Brožes izstāde “Oktobris un Novembris”, kurā mākslinieki piedāvā savus jaunākos darbus.

Reinis Virtmanis izstādīs savus darbus ar kopēju nosaukumu “Ilustrācijas neuzrakstītai grāmatai”. Tas ir aizsākts zīmējumu cikls, ideju sprakšķis vai drīzāk mēģinājums noķert kaut ko svarīgu ikdienībā.

Valda Brožes darbs izstādē "Oktobris un Novembris". Publicitātes attēls

Savukārt Valdis Brože par saviem darbiem izsakās šādi: “Krāsas, līnija un telpa. Uz plakanas telpas lido mākoņi ar antenām. No līnijām izpeld kāds acij atpazīstamāks tēls. Te ir, te nav.”

“Oktobris un Novembris” ir otrā Valda Brožes un Reiņa Virtmaņa kopīgā izstāde. Pirmā - “Maijs un Jūnijs” notika gandrīz pirms desmit gadiem, galerijā “Carousel”.

Reinis Virtmanis (1976)  mācījies Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) vizuālās komunikācijas un glezniecības nodaļās. Darbi atrodas Latvijas Nacionālās mākslas muzeja un citu valstu publiskajās un privātajās kolekcijās.

Valdis Brože (1974) mācījies LMA vizuālās komunikācijas nodaļā. Izstādījies Latvijā un Eiropā, kā arī ASV, Krievijā un Argentīnā. Darbi balstīti uz līniju un krāsu. Vairāk laika velta emaljētu rotu radīšanā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti