Jūrmalas Mākslinieku nams rīko «Gada NeDarbu» izstādi-akciju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Jūrmalas Mākslinieku nams rīko izstādi-akciju „Gada NeDarbs", kura norisināsies no 21.janvāra vakara līdz 30.janvārim, un aicina māksliniekus iesniegt darbus šim pasākumam, informē Mākslinieku nama vadītāja Agnese Bule.

Izstādes koncepcijas pamatā ir nosaukumā ietvertā daudznozīmība un postmodernās mākslas ideja par robežlīniju nojaukšanu starp augsto jeb elitāro mākslu un populāro mākslu.

Autori aicināti iesniegt līdz 2014. gada 18. janvārim iesniegt gan pilnīgi parastus nedarbus - palaidnības, ēverģēlības, asprātības un zirgošanos, kas tik atbilstoša šim Zirga gadam, gan arī tādus darbus, kas sevī atspoguļo radošu neveiksmi, neizdošanos vai kādu tehnisku kļūdu, kas parasti paliek apslēpta skatītāju acīm. Darbam jāpievieno darba apraksts un pamatojums, kāpēc šis darbs ir nedarbs, kāpēc tieši šo darbu varētu nosaukt par autora „Gada NeDarbu".

Akcijas rīkotāji aicina māksliniekus savus darbus dāvināt skatītājiem. Taču "arī autora vēlme atstāt darbu sev, protams, tiks respektēta. Ja uz kādu no darbiem būs pieteicies vairāk nekā viens skatītājs, tad darba nākamais īpašnieks tiks izlozēts," norāda akcijas organizatori.

Labākais, lielākais, veiksmīgākais un pieprasītākais „Gada NeDarbs" tiks noteikts skatītāju balsojuma rezultātā, un tā autors saņems pārsteiguma balvu no izstādes organizatoriem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti