Galerijas «Romas dārzs» izstāžu zāles iemūžinātas virtuālā pastaigā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Liepājas galerijā “Romas dārzs” sadarbībā ar video mākslinieku Kārli Volkovski izveidota virtuālā pastaiga galerijas zālēs. Ideja par video veidošanu tapusi balstoties uz cilvēku ieinteresētību un pozitīvajām atsauksmēm par galerijas interesanto telpu raksturu un mākslas darbu daudzveidību, medijus informē galerijas pārstāvji.

Virtuālā pastaiga radīta, lai ar telpām iepazīstinātu ar galeriju apmeklētājus, māksliniekus un pasākumu organizētājus.

Virtuālā pastaiga izved caur vēsturisko arhitekta Paula Maksa Berči projektēto apbūvi, kuras pagrabam raksturīgas mūrētu akmeņu sienas. Virtuālais ceļojums ved uz zālēm, kur salīdzinoši nesenas pārbūves rezultātā galerijas telpas kļuvušas “industriālas”, un tālāk uz savulaik leģendārā pilsētas rokkluba “Pablo” pagrabtelpām, kas šobrīd nodēvētas par "Berči zāli”.

Virtuālās pastaigas laikā redzamajos kadros iemūžinātas trīs ekspozīcijas: galerijas pastāvīgā ekspozīcija “Liepāja – Laiks – Mākslinieks”, kura atspoguļo plašu Liepājas 20. gadsimta mākslinieku darbu kolekciju, mākslinieces Ilzes Karlsones personālizstāde “Pietura rudens” un mākslinieces Skaidrītes Elksnītes radošajam devumam veltīta piemiņas izstāde “Noskaņu gammas”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti