Galerijā «LOOK!» skatāma gleznotāja Otto Zitmaņa ekspozīcija

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Galerijas “LOOK!” izstāžu ciklu “111” (''Viens mākslinieks. Viens mākslas darbs. Viens skatlogs.”) trešajā nedēļa turpina gleznotāja Otto Zitmaņa darbs "Kārtējais rīts", medijus informē galerijas pārstāvji.

“Procesi, kas norisinās pasaulē, rada daudziem diskomfortu – izjauktas brīvdienas, pazaudēta rutīna, sajūta, ka laivā ir ieviesusies sūce un viss iet uz galu – prieka nekāda, dzīve apstājusies utt. – vai to varētu apgalvot par savu ikdienu – nē –, protams, ir nepatīkami apzināties kādas būs sekas, kad pasaules ritējumu var izpurgāt pāris mēneši. Bet, skatoties, cik tālu jau viss bija iepelējis, varētu teikt, labs mirklis pārdomām un pārmaiņām – vai cilvēks ir spējīgs šo izmantot un saprast – laiks rādīs,” stāsta mākslinieks.

“Darbnīcā lielākoties pavadīts brīnišķīgs laiks – lai arī sākums bija grūtāks, jo kaut kādu apjukumu jau rada visas apkārtējās situācijas neizprotamība.

Darbu sērijas sakarā ar šiem notikumiem netop, jo darbi atskaites blokos sadalīsies pēc kāda laika paši, galvenas ir strādāt tālāk un izmantot atvēlēto, ko arī ar prieku daru.”

Ekspozīcija galerijas skatlogā skatāma no 18. maija līdz 24. maijam jebkurā diennakts laikā.

Simboliski atzīmējot tuvojošos viena gada jubileju, kā arī rūpējoties par mākslas cienītāju veselību un drošību, galerijas ‘’LOOK!’’ mākslas ciklā ‘’111’’ ar saukli ''Viens mākslinieks. Viens mākslas darbs. Viens skatlogs.’’ piecu nedēļu garumā tiek eksponēti piecu mākslinieku darbi, kas tapuši pašizolācijas periodā – katru pirmdienu tiek izstādīti jauni darbi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti