FOTO: Māksla bez mājām – «Mobilais muzejs» «Boļševičkas» teritorijā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Jūnija sākumā bijušās tekstilfabrikas “Boļševička” teritorijā, Ganību dambī 30, Latvijas Laikmetīgās mākslas centrs atklāja mākslas parku ‘’Mobilais muzejs. Nākamā sezona’’. Kā skaidro Laikmetīgās mākslas centrā, ekspozīcijā izstādīti Latvijā plaši zināmu mākslinieku darbi, kas tapuši pēdējos 30 gados un būtu pelnījuši atrasties Laikmetīgās mākslas muzejā, kura Latvijā vēl aizvien nav. 

Parka ekspozīcija apskatāma līdz 29. augustam. Darba laiks: ceturtdienās un piektdienās no pulksten 14:00 – 20:00, sestdienās 12:00 – 20:00. 24. jūnijs, 25. jūnijs un 26. jūnijs – brīvdienas. Ieeja bez maksas.

Starp lielformāta darbiem neapmaldīties palīdzēs ceļvedis ar audio gidu. Tas ir digitāls mākslas parka katalogs, kur pieejama interaktīva mākslas parka karte, lasāms kuratora koncepta izklāsts, iespējams iepazīties ar aktuālajiem publiskās programmas notikumiem, noklausīties audiogidu par mākslas darbiem un māksliniekiem. Lai izmantotu ceļvedi atrodoties mākslas parkā, lietojiet viedtālruņa kameru, vēršot to pret QR kodu, kas redzams pie darba apraksta. Netraucētai audio materiāla uztverei izmantojiet austiņas.

Mākslas parka ietvaros norisināsies arī publiskā programma zem nosaukuma ‘’Fiktīvais muzejs’’, kuras ietvaros tiks rīkoti pasākumi, meistarklases, autorvakari un diskusijas. Pirmā publiskās programmas norise, tiešsaistes diskusija ‘’Gaidot Laikmetīgās mākslas muzeju’’, jau 17. jūnijā pulksten 16:00. Tiešraide vietnē “Facebook" un LSM.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti