FOTO: Laikmetīgā māksla zvejnieku sētā – atklāta vides objektu izstāde «Tagad»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Līdz 29. augustam Jūrmalas brīvdabas muzejā biennālē "Marīna 2021" skatāma brīvdabas izstāde “Tagad”. Ar pietāti pret seno zvejnieku sētu pastāvīgajā ekspozīcijā integrēti keramikas un jauktās tehnikās veidoti vides objekti, informēja muzeja biennāles organizatori.

Jūrmalas brīvdabas muzeja pastāvīgā ekspozīcija atklāj vietējās zvejniecības pagātnes stāstus, nozares un aroda pamatīgumu, bet vienlaikus tā māksliniekiem sniedz impulsus tagadnes interpretācijām. Vides objekti īpaši veidoti zvejnieku sētas ekspozīcijai, tādējādi laikmetīgajam mijiedarbojoties ar senatnīgo.

Izstādē piedalās mākslinieces Anda Poikāne, Ieva Kaula, Olga Meļehina, Astra Šēnberga, Ieva Jurka, Kristīne Lazdāne-Zāna.

Izstāde notiek 3.starptautiskās jūras tematikai veltītās biennāles “Marīna 2021” ietvaros, kas Jūrmalas mākslas telpās norisinās no 8. jūlija līdz 29. augustam. 2021. gada biennāles tēma ir “Es un jūra”. Biennāles programmā ir 12 vizuālās mākslas izstādes, ielu mūzika, slēpņošanas spēle ģimenēm ar bērniem, domnīcas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti