Daugavpilī notiks ceturtais Starptautiskais tekstilmākslas simpozijs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

No 2. līdz 13. oktobrim Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā jau ceturto gadu norisināsies starptautiskais tekstilmākslas un šķiedru mākslas simpozijs.

Tekstilmāksla ir viena no daudzveidīgākajām mākslas nozarēm, kas ietver mākslinieku darbošanos gan klasiskajās šīs nozares izpausmēs, gan arī pieļaujot eksperimentus un oriģinālu autortehniku meklējumus, tāpēc tekstilmākslas simpozijs ir viens no visradošākajiem Rotko centra organizētajiem simpozijiem.

Šogad starptautiskajā tekstilmākslas simpozijā dalību apstiprinājušas deviņas dalībnieces no deviņām pasaules valstīm: Ellie Niblock (Īrija), Kasia Tons (Austrālija), Karina Korotkova (Latvija), Koenig Lucy (Vācija), Anouk Desloges (Francija/Kanāda), Julia Strikovska (Ukraina), Wonju Kim (Dienvidkoreja), Diane Lavoie (ASV), Sophie Lawniczak (Vācija).

Ārpus individuālā darba Daugavpils Marka Rotko mākslas centra radošajās studijās norisināsies arī publiskie pasākumi. Otrdien, 3. oktobrī, plkst. 16.00 simpozija atklāšana ar mākslinieku prezentācijām, kurās viņi iepazīstinās ar sevi, savu filosofiju un radošo darbību. Simpozija noslēgums piektdien, 13. oktobrī, plkst. 16.00 ar simpozija dalībnieku darbu izstādes atklāšanu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti